maanantaina, 14. toukota 2018, klo 14.09

Kaikki rakastavat dinosauruksia

Pekka Reinikainen

Kaikki rakastavat dinosauruksia - ja tästä syystä ne ovat evolutionistien tärkeimpiä lasten aivojen pesuaineita. Suurimpien koskaan eläneiden maaeläinten luurangot ovat monien museoiden vetonauloja. Niiden avulla ihmisiä aivopestään ateisteiksi kouluopetuksessa, tiedelehdissä ja luonto-ohjelmissa väittämällä, että ne elivät yli 65miljoonaa vuotta sitten. Näin lähes kaikki ihmiset ohjelmoidaan darvinisteiksi, sillä jos väite on totta, on johdonmukaista ajatella, että elämä on kehittynyt lämpimään lammikkoon itsestään ilmestyneestä alkusolusta, kuten Darwin haaveili.  Jättimatelijat eivät myöskään olisi "mahtuneet" Nooan arkkiin, joten Raamatun täytyy olla satukirja. Miten eläimet mahtuivat sinne, selviää Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjasta.

Jos voidaan osoittaa, että dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon vain joitakin vuosisatoja sitten, tämä tuhoaa ateismin ja palauttaa Raamatun arvovallan. Tämä selittää sen ”apinan raivon”, millä tuoreita tutkimustuloksia torjutaan ja Raamatun mukaiseen luomiseen uskovia pilkataan.

Dinosaurukset ovat muuttuneet evolutionisteista evankelistoiksi

Ne ovat kumonneet geologisen iänmäärityksen ja samalla koko uusdarvinistisen maailmankuvan.

Tähtipelaaja Tyrannosaurus rex teki voittomaalin

Tohtori Mary Schweitzerin tutkijaryhmä löysi vuonna 2005 pehmytkudosta dinosauruksen reisiluun sisältä (Science, vol. 307, p.1952-1955). Kudos oli säilyttänyt pehmeytensä ja taipuisuutensa – ja sitä pystyi jopa venyttämään. Lisäksi luussa oli muotonsa säilyttäneitä luusoluja eli osteosyyttejä ja yllätys oli suuri, kun myös kollageeni -proteiinin palasia löytyi. Tiedemaailma oli kuitenkin hyvin epäileväinen. Discover Magazinessa todettiin:

”Kun ujo paleontologi löytää pehmyttä, tuoreelta näyttävää kudosta T.rexin reisiluun sisältä, hän pyyhkii pois muinaisuutta ja nykyisyyttä erottavan raja-aidan. Sen jälkeen oli kuin helvetti olisi päässyt irti.”

Pilkkaa tuli ovista ja ikkunoista, ja väitteitä sateli löydön epäaitoudesta ja saastumisesta, kuten oli odotettavissakin. Tunteet käyvät todella kuumina, kun maailmankuva on uhattuna, sillä fossiilinhan kerta kaikkiaan täytyy olla 68 miljoonan vuoden ikäinen! – No miten evoluutiomafia hoiti asian? – Sulkemalla silmänsä!

Miksi näin raivoisa reaktio?

Tiedemiehet ymmärsivät, mitä löydöstä seuraa. Kudos on selvä ja kouriintuntuva todistuskappale, joka osoittaa, että T. rexin fossiili ei ole miljoonien vuosien ikäinen. Tämä on kohtalokas isku vallitsevalle geologiselle iänmääritysjärjestelmälle, sillä kollageeni hajoaa täysin viimeistään miljoonassa vuodessa. Löytöpaikan olosuhteet ovat lisäksi sellaiset, että kollageenistä ei olisi jäljellä kuin 1 prosentti 15 000 vuoden kuluttua (Buckley, M., et al. 2008. Science, vol.319, p. 33c).

Schweitzerin tutkijryhmä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen, joka löysi pehmytkudoksia. Tutkijat olivat jo vuosikymmenien ajan raportoineet aminohapoista dinosaurusten fossiileissa sekä soluista ja jopa proteiineista. Näihin tiedemaailma ei kuitenkaan nimeksikään ollut reagoinut.

Miksi Schweitzerin raportti herätti kiinnostuksen?

Moderni teknologia teki löydön mitätöimisen vaikeaksi ja havainto julkaistiin merkittävässä ja laajalevikkisessä Science -lehdessä. Kuvat pysäyttivät myös siksi, että ne olivat värikuvia. Kudoksia venytettiin ja ne ponnahtivat takaisin kuin kuminauha ja katsojat näkivät sen omin silmin TV-ohjelmassa. Schweitzer sanoi myös, että hän julkaisi tulokset vastahakoisesti, koska on evolutionisti.

Tutkimuksia julkaistiin lisää. Kollageenia eristettiin niin pitkä aminohappojakso, että voitiin todeta proteiinin olevan peräisin selkärankaiselta.

Toinen tähtipelaaja astui kehään

Toinen asiantuntijoiden työryhmä tutki Schweitzerin näytteet. He vahvistivat, että fossiilissa on linnun kollageenia muistuttavaa proteiinia, mutta ajattelivat ”linnun kuolleen fossiilin päällä”. Tämä kertoo heidän epätoivostaan!

Schweitzer ei antanut periksi

Yhdessä toisen tutkijaryhmän kanssa hän eristi pehmyttä ja taipuisaa kudosta Triceratopsin kylkiluusta ja 80 miljoonan vuoden ikäisen hadrosauruksen reisiluusta. Näissäkin luissa oli osteosyyttejä ja verisuonissa punasoluja muistuttavia soluja. Myös kollageenia ja muitakin proteiineja löydettiin ja niiden vertailu aikaisempiin osoitti niiden olevan dinosauruksen kollageenia, eikä bakteerisaastetta tai kuollutta lintua.

Sitten löydettiin hadrosauruksen nahkaa jossa oli aminohappoja ja muita eloperäisiä aineita. Tämä löytö oli erittäin merkittävä, sillä nahka ei ollut suojassa luun sisällä. Tämän jälkeen löydettiin nahkaa myös 50 miljoonan vuoden ikäisestä matelijan fossiilista ja siinä on ilmeisesti myös keratiinia (Edward, N., et al. 2011 Proceedings of the Royal Society B, vol. 278, p. 3209-3218).

Seuraavaksi löydettiin mosasauruksen kollageenia (Lindgen, J., et al. 2011. PLos ONE, vol. 6, no. 4, p. e19445). Löytö on tärkeä, sillä merellisessä ympäristössä proteiinit eivät säily pitkään. Elektronimikroskooppi paljasti myös säikeiden tyypillisen asennon, vaikka fossiilien evoluutionäkemyksen mukainen ikäero oli peräti 160 miljoonaa vuotta.

Pehmytkudoksia tulee esille kaikkialta

Tämä vahvistaa vedenpaisumuksen tapahtuneen, sillä jos se on totta, paikoin jopa kilometrien paksuisista sedimenttikerroksista löydetään pehmytkudoksia kaikkialta! Aminohappoja liitukauden linnusta, triaskauden matelijasta ja amidiryhmiä jopa 1,88 miljardin vuoden ikäisistä fossiileista, kitiiniä 417 miljoonaa vuotta vanhasta meriskorpionista ja 505 miljoonaa vuotta vanhasta sienestä ja 551 miljoonan vuoden ikäisistä madoista. Jälkimmäisessä oli lisäksi proteiinia pehmeässä ja taipuisassa aineessa.

Kitiinin löytäminen osoittaa, että biologista materiaalia on paljon dinosauruksiakin vanhemmissa fossiileissa. Kitiini-proteiini -komplekseja on artropodeissa, jotka ovat iältään 310-417 miljoonaa vuotta (Cody, G., et al. 2011. Geology, vol. 39, p. 255-258).

Näyttääkin siltä, että ”muinaisten” proteiinien ja sokereiden löytämistä ei enää pidetä kovinkaan kiistanalaisena ja se on jopa rutiinia nykyään. Kun tekniikka kehittyy, lisää proteiineja löydetään jatkuvasti, kuten aktiinia ja tubuliinia, jotka voidaan erottaa bakteerien tuottamista. Tämän lisäksi on löydetty histoneja, joiden ympärille DNA kiertyy.

Dinosauruksen kudokset ovat aitoja . Näitä tuloksia ei voida enää ohittaa olankohautuksella.

Atomikellojen paristot tyhjenivät

Luonnossa ei ole kelloja, siellä on vain luonnollisia tapahtumia. Näiden tapahtumien nopeutta, kuten vaikkapa radioaktiivista hajoamista tai maan kerrostumista, ei kuitenkaan voi käyttää kellona, joka kertoisi fossiilin tai maakerroksen iän.  Kivissä ei ole päivämääriä. Näiden kellojen ”tarkkuus” riippuu siitä, mitä oletetaan tapahtuneen.

Ilmakehässä on C-14 isotooppia. Kasvit kasvavat ja tarvitsevat siihen hiilidioksidia (CO2). Näin C-14 isotooppia sitoutuu kasvin proteiineihin, sokereihin ja rasvoihin. Kun vaikkapa dinosaurus syö kasveja tai kasveja syöneitä eläimiä, sen kehon rakenteisiin tulee C-14 isotooppia. Koska kyseessä on isotooppi, se hajoaa vähitellen, tässä tapauksessa typeksi (N-14). Puolet isotoopista hajoaa 5730 vuodessa. Koska kuollut eläin ei syö, C-14 sen kudoksissa vähenee puoleen alkuperäisestä määrästä 5730 vuodessa. C-14 isotooppia ei kuolleen eläimen kudoksissa ole enää jäljellä 250 000 vuoden kuluttua. Dinosaurusten fossiileista, on kuitenkin eristetty C-14 isotooppia. Evolutionistit tietysti torjuvat jo pelkän ajatuksenkin, koska yli 65 miljoonan vuoden ikäisistä fossiileista ”ei voi eristää C-14 isotooppia”. On perusteltua kysyä, onko tämä tieteellinen vai filosofinen vastaväite? Evolutionistit valitsevat jälleen kerran silmiensä sulkemisen epämiellyttäviltä tosiasioilta. Jos kyseessä olisi näytteen saastuminen, C-14 määrä vaihtelisi villisti. Se on kuitenkin aina melko johdonmukaisesti samaa suuruusluokkaa eri paikoista löydetyissä fossiileissa, myös siitä riippumatta oliko näyte jura- vai liitukaudelta ja mikä oli sedimenttikiven laatu. On myös väitetty, että C-14 isotooppia muodostuisi kerrostumassa olevan uraanin vaikutuksesta. Tämä on helppo torjua, sillä uraanin määrä ei voi olla sama joka paikassa. Kyseessä ei myöskään ole laboratorion ”laitevika”.

Miksi dinosauruksen kudosten iäksi saadaan 30 000 – 40 000 vuotta?

Eikö se ole liian korkea Raamatussa kerrotun historian kuvauksen kannalta? Vedenpaisumuksessa ja sen jälkeenkin, noin 4 000 vuotta sitten hautautuneissa dinosauruksissa pitäisi olla enemmän C-14 isotooppia. Tämä edellyttäisi kuitenkin, että ennen vedenpaisumusta ilmakehässä olisi ollut saman verran isotooppia kuin nyt. Näin evolutionistit yrittävät viimeisenä oljenkortenaan vielä epätoivoisesti torjua Raamatun mukaisen aikataulun. Näin on tietysti kirjoitettu tapahtuvankin. Viimeisten päivien ateistiviisastelijat ja heidän tekopyhät toverinsa, teistiset evolutionistit, kieltävät vedenpaisumuksen toteamalla, että mikään ei ole muuttunut luomakunnan alusta (2.Piet.3:4-6). ”Tieten tahtoen he eivät ota huomioon – että silloinen maailma tuhottiin vedenpaisumuksessa”. On mahdollista, että C-14 isotooppia oli vedenpaisumusta edeltäneessä erilaisessa ilmakehässä vähemmän, jolloin fossiilien ikä on noin 4 000 vuoden luokkaa. Tästä lisää Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjassa.

Kumoavatko pehmytkudos ja C-14 löydöt evoluutioteorian?

Ne tukevat toisiaan johdonmukaisesti ja voi tässä vaiheessa kysyä, miksi ilmeisiä tosiasioita ei hyväksytä? Telaketjuateistit ja teistiset evolutionistit eivät usko tieteelliseen todistusaineistoon, jos se uhkaa heidän filosofista maailmankuvaansa tai raamatuntulkintaansa. Pelissä on liian paljon evoluutiota tutkivia laitoksia ja Raamattua vääristeleviä tiedekuntia ja tuhannet lihavasti palkatut suojatyöpaikat ovat uhattuina. Suurelle yleisölle tietoa tuottavat toimittajat ovat myös niin laiskoja ja mukavuudenhaluisia ja haluavat myös pitää työnsä, että eivät välitä ottaa asioista selvää.

On hyvä lopuksi alleviivata, että suoraan fossiilista ei voida määrittää sen ikää millään muulla radiometrisellä menetelmällä kuin C-14! Suomeksi voit lukea iänmäärityksen ongelmista tästä.

Genetiikka vahvistaa historiallisen Aadamin

Jos ihmiskunta olisi kehittynyt apinankaltaisista esi-isistä, DNA:ssa pitäisi näkyä merkkejä miljoonien vuosien aikana tapahtuneista sattumanvaraisista ”yritys ja erehdys” -mutaatioista. DNA ei kuitenkaan ole täynnä tällaista sekasotkua, vaan se on kaunis ja siisti tiedosto. Evoluutioteorian edellyttämää ”roska-DNA:ta” ei sitten ollutkaan, vaikka uusdarvinistit väittivät, että 97% ihmiseen DNA:sta olisi sitä. Mielenkiintoista on, että paniikkiin joutuneiden evolutionistien mukaan ihmisen DNA:sta vähintään 75 prosentin on "pakko olla roska-DNA:ta", koska evoluutioteorian mukaan "näin täytyy olla", muuten teoria kaatuu!

Jos luominen on totta, hedelmöityneestä munasolusta pitäisi löytää tiedosto ja sen käyttöjärjestelmä, jonka avulla rakennetaan 37 000 miljardin solun toimiva kokonaisuus, ja kun ihminen on kasvanut aikuiseksi, solun jakautumisten määrää säätelevä telomeraasi-entsyymi on kytkettävä pois useimmista soluista. Tästä nerokkaasta säätelystä ymmärretään vasta kovin vähän, sillä evolutionistien ”roska-DNA:ssa” säätelykytkimiä on tähän mennessä havaittu 8 miljoonaa kappaletta. Toimintoja säätelee myös DNA-koodin ulkopuolinen epigeneettinen järjestelmä, jota evolutionistit vihaavat, koska se ei toimi heidän ”mutaatio-valinta” -mantrallaan ja on luotu ratkaisemaan tilanteita, joita eliö ei ole edes kohdannut. Tilanteen mukaan kytkimestä ikään kuin ”laitetaan valot päälle”, kun olosuhteet sitä edellyttävät eli käynnistetään tai sammutetaan asiaan liittyvän DNA:n toiminta ilman, että sen emäsjärjestystä muutetaan. Tällaisen järjestelmän olemassaolo aiheuttaa evolutionisteille vähintäänkin migreenikohtauksen.

Soluihin on myös esiasennettu jakautumiskoneisto, vähennysjakautumiskoneisto, oikolukukoneisto, kopiointivirheiden korjauskoneisto sekä siivous- ja kierrätystoiminto. Näiden alkuperä voidaan selittää vain suunnittelulla.

Jos esi-isämme olivat vuosimiljoonia sitten eläneitä apinan kaltaisia olioita, joista nykyiset apinat ja ihmiset haarautuivat 3 miljoonaa vuotta sitten, apinoiden ja ihmisten geenien pitäisi olla lähes yhteneviä. Ongelma kuitenkin on, että ne eivät ole. Uusdarvinistisen mekanismin olisi pitänyt tuottaa vähintään 360 miljoonaa erilaista, täsmälliseen paikkaan DNA:ta sijoitettua, tiivistä tietopakettia. Vaatimus on sama, kuin jos vaadittaisiin luonnon perusvuorovaikutuksilta 10 000 ohjekirjan kirjoittamista. On enemmän kuin ilmeistä, että Äly on ohjelmoinut kyseiset käyttöjärjestelmät.

Geneettiset ”kellot” vahvistavat myös äskettäin tapahtuneen ihmisen luomisen

Lapsilla on aina 100 DNA:n kopiointivirhettä, joita vanhemmilla ei ole, sillä DNA:ta kopioivat koneet monistavat sitä koodikirjain kerrallaan. Vauhti on huimaavat 750 merkkiä sekunnissa ja syntiinlankeemuksesta kärsivät korjausjärjestelmät korjaavat 1 000 ”painovirheestä” enää vain 999. Tästä seuraa, että kun sinulla on 100 kopiointivirhettä, joita vanhemmillasi ei ollut, niitä on sinussa 200 enemmän kuin isovanhemmillasi ja 300 enemmän kuin heidän vanhemmillaan jne. Kun ”kelloa” käännetään taaksepäin Aadamiin ja Eevaan asti, päädytään ”erittäin hyväksi” luotuun virheettömään Aadamiin (ja hänestä tehtyyn Eevaan), joihin oli tietysti luotu muuntelun mahdollisuus. Genetiikasta tiedetään, että eri pariskunnat eivät koskaan voi synnyttää perimältään täysin samanlaisia lapsia ja Aadamin ja Eevan suku voi langenneessa maailmassa jatkua korkeintaan 1 000 sukupolvea. Aiheesta voi lukea lisää Eliömaailma rappeutuu -kirjasta.

Yhteinen äitimme on varmistettu solun voimalaitosten, mitokondrioiden, DNA:ta tutkimalla. Sinussa on sata miljoonaa miljardia polttoainetta tuottavaa mitokondrion ATPase -nimistä pyörintämoottoria. Tästä näet, kuinka tämä dynamo toimii. On ilmeisen järjetöntä uskoa tämän koneen kehittyneen sattuma-valinta -mekanismilla. Evolutionisteilla ei ole mitään, millä puolustelevat epäuskoaan Luojan tuomioistuimen edessä, missä ”Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa” (Room.1:18). Nämä pyörintämoottorit perimme aina lähes yksinomaan äidiltämme (Eeva sai omansa Aadamilta) ja niihin kertyy kopiointivirheitä solun tuman DNA:ta nopeammin, eivätkä ne saa apua vähennysjakautumisessa tapahtuvasta geenien vaihdosta. On äärimmäisen mielenkiintoista, että kaikkien toistaiseksi testattujen ihmisten mitokondriot edustavat yhtä kolmesta eri mitokondriotyyppien päälinjasta, jotka ovat M, N tai R. Nooan kolmen pojan vaimot selittävät tämän ällistyttävän nykygenetiikan havainnon. 1. Mooseksen kirjan 10. luvun 3. jakeessa todetaan: ”Nämä olivat Nooan poikien heimot sukuluetteloidensa mukaan, heidän kansakuntansa. Niistä erkanivat maailman kansat vedenpaisumuksen jälkeen”. Genetiikan tutkijat selvittivät Eevan mitokondrion DNA:n emäsjärjestyksen poistamalla kaikki sen luomisen jälkeen tapahtuneet mutaatiot (Carter, R. W. 2007. Mitochondrial diversity within modern human populations. Nucleic Acids Research. 35(9):3039-3045.

Genetiikka vahvistaa, että Aadam ja Eeva olivat todellisia henkilöitä, jotka eivät polveudu apinan kaltaisista esi-isistä. Teististen evolutionistien on perusteltua pohtia vakavasti, mitä opettavat seurakunnissa lapsille ja nuorille. Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi ja hänen tappamisensa on murha, tapahtui se minkä ikäisenä tahansa.

18 VALHETTA, JOILLA ABORTTI ”OIKEUTETAAN” eli kuinka musta muutettiin valkoiseksi

Jokaisen ihmisen elämän pyhyys ja koskemattomuus ovat ihmisoikeuksien ja yhteiskunnan perusta. Tämä itsestäänselvyys muuttui maailmanlaajuisesti hyvin nopeasti 1970-luvun alussa muutaman mielipidejohtajan ja saman henkisen median yhteistyönä. Aborttikysymys on varoittava esimerkki yleisen mielipiteen johdattelusta valheen kaikella voimalla. Kirkko on vaiennut asiasta ja sen maailman kritiikkiä pelkäävät tuppisuut piispat ja papit joutuvat eräänä päivänä vastuuseen siitä, että ovat hiljaisuudellaan myötävaikuttaneet murhaamiseen. Seuraavassa lyhyt yhteenveto, kuinka ihmiskunnan historian suurin ihmisten surmaamisaalto käynnistettiin kaiken valheen voimalla:

Valhe 1: Ihmiselämä saa alkunsa vasta joskus raskauden aikana.

Totuus: On kiistaton luonnontieteellinen tosiasia, että jokaisen ihmisyksilön elämä alkaa hedelmöityneestä munasolusta.

Valhe 2: Ihminen läpikäy lajinkehityksen raskauden aikana ja voidaan hyvin tuhota, "ameba-, kala- tai apina-vaiheessa".

Totuus: Embryologian tutkijat ovat osoittaneet väitteen perättömäksi. Silti tätä typeryyttä toitotetaan yhä biologian kirjoissa ja kysytään jopa yo-kirjoituksissa.

Valhe 3: Siittiöitä ja munasoluja menee miljoonittain hukkaan, miksei siis alkioitakin voisi mennä?

Totuus: Siittiöt ja munasolut eivät ole ihmisyksilöitä vaan sukusoluja.

Valhe 4: Kyseessä on osa naisen kehoa, kuin umpilisäkkeen poisto.

Totuus: Äiti ja lapsi ovat geneettisesti kaksi eri yksilöä. Kuka suree poistettua umpilisäkettä, vaikka se ei ollutkaan tarpeeton surkastuma ja sen poissaolo kuusinkertaistaakin suolistoinfektioriskin? Tästä lisää kirurgi Mikko Tuulirannan Koulubiologian analyysi -nettikirjoissa.

Valhe 5: Naisella on määräysvalta oman kehonsa suhteen.

Totuus: Näin ajateltaessa loukataan lapsen oikeutta elää.

Valhe 6: Jokaisella on oikeus syntyä toivottuna.

Totuus: Toivotut ja ei-toivotut menestyvät elämässä yhtä hyvin. Ei-toivottu raskaus muuttuu yleensä toivotuksi lapseksi yhdeksän kuukauden kuluttua. Pitäisikö häirikkölapset surmata? Aika harva on syntynyt suunnitellusti. Parempi vaikea elämä kuin ei elämää ollenkaan.

Valhe 7: Maapallo hukkuu ihmisiin ja ruoka loppuu.

Totuus: Maapallon ihmisten biomassa ei täyttäisi edes yhtä kuutiokilometriä. Maapallolla ei ole koskaan tuotettu niin paljon ruokaa asukasta kohden kuin nyt. Maanviljelijöille on maksettava, etteivät he viljelisi. Suomi on katastrofin edessä lapsipulan takia. Aborttilain seurauksena meiltä puuttuu miljoona lasta, nuorta ja työikäistä ihmistä.

Valhe 8: Abortissa on kyse vain solumöykyn poistamisesta.

Totuus: 12-viikkoinen syntymätön lapsi rypistää jo otsaansa, kääntää päätään, avaa ja sulkee huulensa, nielee sikiövettä ja hymyilee, tuntee kosketuksen, tarttuu esineeseen ja koukistaa polvensa kosketuksesta. Tästä voit katsoa, mikä on totuus, jota sinulle ei rippikoulussa saa näyttää.

Valhe 9: Abortin vastustajat ovat kiihkomielisiä lahkolaisia.

Totuus: Ennen aborttilakia lääkäreiden enemmistö ja Suomen gynekologiyhdistys vastustivat aborttia. Abortin vastustajia vihataan silmittömästi.

Valhe 10: Ennen aborttilakia sairaalat olivat täynnä puoskareiden abortteihin kuolevia naisia.

Totuus: Jos näin olisi ollut, gynekologiyhdistys ei varmaankaan olisi vastustanut aborttilakia. Irlannissa, missä ei ole laillista aborttia, vain kaksi naista kuoli abortteihin vuosina 1979-88.

Valhe 11: Ennen aborttilakia vuosittain tehtiin jopa 25 000 aborttia.

Totuus: Kuka nämä abortit olisi tehnyt? Laittomia abortteja tehtiin korkeintaan joitakin satoja, sillä neuroosin vuoksi (yleisin syy) oli helppo saada abortti ja niitä tehtiin joitakin tuhansia vuosittain. Lapsia synty sodan jälkeisinä pula-ajan vuosina kaksinkertainen määrä nykyiseen verrattuna. Vuonna 2017 kuoli enemmän ihmisiä kuin syntyi, syntyvyys on pahimpien nälkävuosien tasolla.

Valhe 12: Raiskaustapauksissa abortti on välttämätön.

Totuus: Raskaus raiskauksen seurauksena on erittäin harvinaista. Pitääkö isän rikos hyvittää surmaamalla syntymätön lapsi? Abortti on toinen väkivaltainen puuttuminen rikoksen kohteeksi joutuneeseen uhriin. Oikeustapaus, jonka perusteella USA:n aborttilaki laadittiin, perustui tekaistuun raiskauskertomukseen.

Valhe 13: Naisen henki voi olla vaarassa raskauden aikana.

Totuus: Äärimmäisen harvinainen tapaus, ja tällöin lääketieteessä yritetään pelastaa sekä syntymättömän lapsen että äidin henki.

Valhe 14: Teiniraskaudet ovat yleisiä.

Totuus: Suurin osa aborteista tehdään 25-30-vuotiaille naisille, jotka elävät verrattain vakiintuneissa oloissa.

Valhe 15: Naiset eivät kärsi psyykkisesti abortista.

Totuus: Vähintäänkin 10% naisista saa vakaviakin mielenterveydellisiä kriisejä jopa yli kymmenen vuotta abortin jälkeen. Lähes kaikki miettivät asiaa ja pohtivat minkälainen lapsi olisi nyt, jos hän olisi saanut elää.

Valhe 16: Keskustelu abortista on vain naisten syyllistämistä.

Totuus: Syyllisyys on jo olemassa syvällä sydämessä useimmilla, asiasta puhuminen mahdollistaa sen käsittelemisen.

Valhe 17: Abortilla voidaan estää kohtuuttoman suurten perheiden muodostuminen.

Totuus: Suurin osa aborteista tehdään lapsettomille naisille.

Valhe 18: Jokaisella on oikeus syntyä terveenä.

Totuus: Vammaisten määrä ei ole vähentynyt vammaisten seulonnan tuloksena. Kumpi on tärkeämpi - terve elämä vai ei elämää ollenkaan?

Vaikeneminen aborttikysymyksestä on vastuun pakoilua, joka on kohtalokasta (Hes.33:8-9).

Missä abortoidut lapset ovat nyt? Aabrahamin sylissä. Aborttia harkitsevan naisen on myvä muistaa, että alkuraskauteen liittyy fysiologinen masennus. Kannattaa pohtia myös, kuka tahtoo murhata ikioman lapsesi - onko se poikavihollinen, oma äitisi, jolle on tehty abortti ym. Ole itsekäs, lapsi on sinun. Pidä se, älä anna sitä adoptioon. Yheiskunnan tukijärjestelmät auttavat niin, ettet joudu yksinkään pulaan! Jos olet tehnyt abortin, tunnusta Jeesukselle, että olet tehnyt murhan. Saat sen anteeksi, koska Jeesuksen viereen ristiinnaulittu murhamieskin sai Häneltä anteeksi. ”Vaikka teidän syntinne ovat verenpunaiset, ne tulevat lumivalkeiksi. Vaikka ne ovat purppuranväriset, ne tulevat villanvalkoisiksi” (Jes.1:18).

Kokoomusnuoret haluavat koskenkorvan maitokauppaan

Alkoholin aiheuttamat haitat ovat Suomessa valtavat. Krapulapäivät ja menetetty työn tuottavuus maksavat miljardeja. Perheväkivalta ja lasten kärsimykset tulevat kaupan päälle. Yli 4 000 lasta joudutaan vuosittain ottamaan huostaan vanhempien alkoholinkäytön takia. Vuosittain kymmenissä tuhansissa väkivaltarikoksissa alkoholi on mukana kuvassa, usein päätekijänä. Suuri osa vankilassa istuvista ihmisistä sairastaa periytyvää alkoholiriippuvuutta, joka tekee heistä laskuhumalassa väkivaltaisia. Joka kymmenes sairaalahoitoa tarvitseva mies makaa sairaalassa alkoholin takia.

Meillä on nyt alkoholimaksakuolemia enemmän kuin muissa EU-maissa ja äidin raskauden aikaisen alkoholin käytön seurauksena pysyvästi vammaisia FAS-lapsia syntyy joka vuosi 1000 lisää maahamme. Pian tosin lapsia ei enää synny, sillä teinijuomisen takia nuorten miesten siittiöiden määrä on romahtanut 60% neljässäkymmenessä vuodessa. Joka kymmenes nuori mies ei enää saa lapsia. Syrjäytymien takia tosin vain yhdellä alle 30 vuoden ikäisellä miehistä on lapsia.

Alkoholiin liittyviä kuolemia on nykyisin 20 kertaa enemmän kuin liikennekuolemia. Joka kymmenes sairaalahoitoa tarvitseva mies makaa sairaalassa alkoholin takia. Suun, nielun ja ruokatorvisyövän saamisen riski on runsaasti alkoholia käyttävällä viisinkertainen verrattuna alkoholia käyttämättömiin. Suomen miljoonasta suurkuluttajasta puolet dementoituu. Tästä huolimatta janoinen kokoomuksen kansanedustaja haluaa ostaa Alepasta pullon viiniä lauantaina kello 20!

Kirkko ja Kaupunki -lehden obduktio

Lääkärit tekevät ruumiinavauksia selvittääkseen potilaan kuolinsyyn. Seuraavassa riutuvan seurakuntaruumiin diagnostinen obduktio, joka kertoo, kuinka kotimainen kristinusko on kuolemassa.

On perusteltua tutkia, onko kerran viikossa postiluukusta luikertelevassa kirkon äänitorvessa enää jäljellä kristinuskosta muistuttavia rippeitä? Jos joku vielä epäilee, että lehti on siirtynyt 100% luopumuksen aikaan, kannattaa miettiä myös, olisiko tällainen seurakuntalehti voitu julkaista pari sukupolvea sitten?

Charles Spurgeonin (1834-1892) arvio kristinuskon tulevaisuudesta on toteutunut. Hän sanoi, että tulee aika, jolloin paimenet eivät enää kaitse lampaita, vaan klovnit viihdyttävät vuohia. Mitä nämä klovnit harrastavat luopumuksen vuonna 2018 selviää 9.5 julkaistun lehden ruumiinavauksesta.

Päätoimittaja toteaa, että kirkko on menettänyt monopolinsa, mutta ei pohdi miksi? On outoa, että hän kirjoittaa: ”Enää kristittyjä ei vainota laajasti”. Kristittyjä ei koskaan ole vainottu niin laajasti kuin nyt.

Sivulla 3 haastatellaan perheenäitiä, joka kertoo hymyillen vaihtaneensa iltarukouksen iltasatuun.

Sivuilla 4-5 haastatellaan kirkosta eronnutta miestä, joka kyselee: ”Jos kirkko luotaisiin tänään tyhjästä, niin kuinka moni vaihtaisi Netfliksin siihen, että kokoonnutaan sunnuntaisin tekemään taikatemppuja samalla, kun syödään Jumalan lihaa?”

Sivulla 7 kerrotaan hääparista, joka halusi paremman näköisen papin vihkimään.

Sivulla 8 pohditaan äiti-lapsi suhdetta evoluutiobiologian näkökulmasta.

Sivulla 10 Kallion seurakunta mainostaa Euroviisumessua ja Meditatiivisia ympyrätansseja, missä meditoidaan liikkuen.

Sivulla 19 mainostetaan Stand up -koomikkoa, joka esiintyy kirkon helluntaitapahtumassa.

Lehden B-liitteessä sivuilla 1-3 kerrotaan tapahtumasta, missä kone tupruttelee savua ja bändi soittaa melodista poppia. Miessaarnaaja on pukeutunut vaaleanpunaiseen lippikseen ja huppariin. Ensikertalaisille on tarjolla kakkua. Musiikki on muuttunut ja puheet lyhentyneet, fiilistelyä suositellaan. ”Usko ei jää vain pään asiaksi, vaan se on myös tekemistä, kokemista, tuntemista ja aistimista. Uskontoa harjoitetaan”, jutussa todetaan. ”Näyttää siltä, että ihmiset etsivät rituaaleja, jotka he kokevat merkityksellisiksi, eivätkä ne välttämättä ole perinteisiä kirkollisia rituaaleja – niiden kautta etsitään selvästi jonkinlaista suhdetta korkeimpaan voimaan. Osa puhuu Jumalasta, osa jostakin muusta”.

Naapurissa olevan Kallion kirkon pappi toteaa: ”Elämme kokemuksellisessa ja elämyksellisessä ajassa, informaatiotulvan ja laadukkaiden visuaalisten sisältöjen keskellä. Jos jumalanpalvelus on kovin kaukana normaalista arjesta, niin kuin perinteinen luterilainen sunnuntaimessu pahimmillaan saattaa olla, sillä ei Jumalan sanan ja ehtoollisen lisäksi ole mitään annettavaa. Se puhuu ihan eri kieltä kuin muu elämänpiiri.” Pastori onkin ryhtynyt järjestämään Kivimessuja. Niissä on lyhyempi kesto, kevyempää musiikkia, bändi, enemmän vuorovaikutusta, arkikielinen saarna ja rennompaa menoa. Alttarin edessä on astioissa eri värisiä lasikiviä. Ehtoolliselle menijät poimivat kiven ja pudottavat sen kirkkaaseen lasimaljaan. Kivien värit kertovat, mitä ihmisillä tänään on sydämellään – rakkautta, ihmissuhteita, oma jaksaminen, oma terveys. ”Kivistä kuuluu iloinen ropina – paranna, kanna, siunaa, lohduta, rukoilee pappi alttarilla.

Sivuilla B6-7 on ikääntyneen kuplettilaulajan haastattelu, missä tämä kertoo ettei usko jumaliin vaan sattumaan, mutta teini-iässä Marx, Engels ja Lenin kiinnostivat, myöhemmin Kalevala. Hänen mielestään ”Jeesusta palvotaan puolijumalana”. Rippikoulu meni luuhaamisen, veneilyn ja viinin juomisen merkeissä.

Kiintiöhomon haastattelu on sivulla B9. Hän toteaa, että, ”Usko on minussa niin syvällä, että kerron Jumalalle myös sen, kun haluan, että häntä ei olisi olemassa”.

Sivulla B10 esiintyy taannoinen ”Kaikki pääsevät taivaaseen” pastori, joka pääsee näin mainostamaan uutta kirjaansa.

Sivulla B13 pappi ja taidemaalari toteaa, että ”helatorstai on mystinen pyhä, jota kannattaa lähestyä ihmetellen.” Jutussa kerrotaan, sitä tietämättömille vuohille, mitä helatorstai tarkoittaa. Asiaa kannattaa papin mukaan lähestyä kirkkotaidetta katselemalla. ”Voimme raivata tilaa oman kaipauksemme kuuntelemiselle. Se voi olla pienen ajan tai hetken ottamista ja sen tutkimista, mitä annettava Pyhällä Hengellä voisi olla”.

Sivulla B14 ovat tavanomaiset ihmisen apinallista alkuperää ja Trumpia pilkkaavat sarjakuvat ja sivulla B15 lukijoille selvitetään, että ”Pyhä Henki on odottamaton. Sietämättömällä helppoudella hän raikastaa ilman piittaamatta kulttuurien eroista, poliittisesta puolueesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, köyhyydestä tai rikkaudesta – Pyhä henki tyhjentää minut jopa uskosta…”

Lopuksi sivulla B16 ylistetään katolista harhaoppista jesuiittapappia, joka levitti evoluutioteoriaa eläintarhan jätesangosta löytämiensä apinanluiden avulla, jotka hän esitteli Piltdownin ihmisenä.

Charles Spurgeon osui naulan kantaan!

Liikkuvia soluja on ensimmäistä kertaa onnistuttu kuvaamaan

Kuvat ovat mykistäviä ja osoittavat solujen Luojan nerokkuuden.

Hakkerit yrittivät estää Euroviisuissa Israelin äänestämisen!

Israelia vihaavat kyberaktivistit iskivät järjestäytyneellä hyökkäyksellä äänestyskoneistoon ja yrittivät näin estää Israelin esityksen pääsyn finaaliin. Käsky kuului "antakaa Israelin apartheidvaltiolle nolla ääntä ja levittäkää viestiä - Jos Israel tästä huolimatta pääsee finaaliin, hyökkäyksen teho on kaksinkertaistettava". Lisäksi applikaatiota yritettiin kaataa tukkimalla se viesteihin. Myös Israelin esiintyjän facebook ja twitter tilit yritettiin kaataa törkypostein ja ne pitikin sulkea Israelin ulkopuolisilta käyttäjiltä. Facebook ei edes yrittänyt estää tätä. Näin Israelin vihaajat onnistuivat eristämään Israelin muusta maailmasta.

Hakkerit epäonnistuivat tällä kertaa, vaikka jopa lähetyksen aikana sen vetäjät yrittivät estää Jerusalemin mainitsemisen Israelin pääkaupunkina. Seuraavaksi lienee odotettavissa muusikkojen boikottiaalto Israelin 2019  euroviisuihin.

Jokainen, jolla on vielä järjen rippeitäkin jäljellä ja kykyä itsenäiseen ajatteluun, ymmärtää, että Israel, jonka parlamentissa on muslimivähemmistön edustus, ei ole apartheidvaltio, vaan kristittyjä ja juutalaisia sortavat naapurimaat ovat sitä. Juutalaisvastaisuus lisääntyy myös maailmalla voimakkaasti. Palestiinalaisten "presidentti" (osaatko luetella myyttisen palestiinalaisvaltion aikaisemmat rajat ja presidentit?) sai kansainvälistä huomiota, kun hän julisti, että holokausti oli juutalaisten oma vika, koska he toimivat pahennusta herättävästi finanssimaailmassa! Yhdysvallat vei tämän törkyväitteen YK:n käsittelyyn. Jos äänestys tulee, on syytä toivoa, että Suomi tuomitsee "presidentin" puheet.

14.5 on odotettavissa palestiinalaisten ryntäys Israeliin Gazan rajan yli. Hamasin pyssymiehet ovat luvanneet suojella ryntääjiä. Israel on varoittanut lähestymästä rajaa, koska se puolustaa aluettaan tarvittaessa kovilla panoksilla. Verilöylyn vaara on ilmeinen, mutta ryntääjien etunenässä tuskin on Hamasin taistelijoiden tai johtajien omia lapsia.

Uusgnostilainen professori jatkaa harhaopetustaan

Aikaisemmassa blogissani analysoin teologisten tiedekuntien tuotteiden uusgnostilaista opetusta. Teologian tohtori JS ylistää teologian professori AL:n uutta kirjaa seurakuntalainen.fi sivulla. JS sanailee:

"Nykyään usein pohditaan, kuinka Raamatun alkukertomukset – mm. luominen, lankeemus ja tulva – sopivat moderniin tieteelliseen maailmankuvaan. Oma näkemykseni on, että ne eivät sovi siihen, koska moderni tieteellinen maailmankuva on kehitelty vasta 1800-luvulla. Nämä Raamatun alkukertomukset heijastelevat oman aikakautensa Lähi-idän maailmankuvaa – ja usein myös haastavat sitä erilaisella näkemyksellä. Tämä tekee Raamatun alkukertomuksista uskottavia".

Tässä JS toteuttaa Pietarin kirjeen profetian: "Viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheineen pilkkaajia - tieten tahtoen he eivät ota huomioon - että silloinen maailma tuhottiin vedenpaisumuksessa" (2.Piet.3:3-6). Surkuhupaisaa on, että tulkinta, jonka mukaan Raamatun alkukertomukset, kuten luominen, lankeemus ja vedenpaisumus, eivät ole totta! -tekee niistä uskottavia! Voiko valkean enää muuttaa mustaksi näyttävämmin?! Eli näiden teologien mukaan: "Raamatun alkukertomukset heijastelevat siis ikivanhoja Lähi-idän myyttejä"

Verrattuaan Eevaa Mariaan Professori AL kirjoittaa JS:n mukaan:

"Egyptin vitsausten kohdalla AL kirjoittaa, että nuo kymmenen vitsausta voidaan selittää luonnonilmiöillä. Seitsemän ensimmäistä vitsausta voidaan ymmärtää Niilin ekosysteemin järkkymisenä: Suuret sateet voivat johtaa tulviin, joen värjääntymiseen verenpunaiseksi, joen happitasapainon järkkymiseen, kalakuolemiin, sammakkoinvaasioon…"

Tällainen ihmeiden mitätöiminen sisältää vihjauksen, että "tieteen edistyessä" muutkin ihmeet voitaneen mitätöidä! Tällainen Jumalan sanan röyhkeä romuttaminen muistuttaa 1957 julkaistua suosikkiteosta "Uddarbon pappi", jossa pirullisella viekkaudella ja näennäisellä tekopyhyydellä mitätöitiin Jeesuksen tekemät ihmeet, kuten vaikkapa veden päällä kävely, jonka väitettiin tapahtuneen niin, että Jeesus liukasteli veden alla olevien rantakivien päällä!

Kirkolliskokouksella on nyt ainutlaatuinen tilaisuus repäistä kirkko kahtia

Puolet tehtyyn kyselyyn vastanneista edustajista kannattaa Jumalan sanan vastaista toimintaa, eli lyö Kirkkolain kanveesiin. Nämä tietämättömät ja epävakaat vääristelevät Kirjoituksia omaksi kadotuksekseen (2.Piet.3:16). He väittävät, että heillä on teologiset perusteet - no lukeehan Pirukin Raamattua. Mistä asiasta puhun? Sitä ei voi nykyisen "sananvapauden" vallitessa sanoa - muuten saa syytteen vihapuheesta, mutta vihjeen annan Raamatusta (1.Kor.6:9). Tätä Raamatun jaetta ei ainakaan toistaiseksi ole vielä deletoitu, mutta Kirkolliskokoushan voi tilata enemmistön korvasyyhyä paremmin lievittävän käännöksen ja poistaa Raamatusta  muutkin "menneen aikakauden myytit", sillä nykyäänhän "tiede on osoittanut..." 

Miksi ihmisiä huijataan terveysväittämillä?

Katso esitykseni tästä.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.