torstaina, 3. toukota 2018, klo 12.09

Mistä tikka sai iskunkestävät aivonsa?

Pekka Reinikainen

Monet tietävät miltä päähän kohdistunut isku tuntuu. Siitä voi seurata aivotärähdys, kallonmurtuma, pysyvä aivovamma tai kuolema. Näihin törmäsin työskennellessäni 1970-luvulla sairaalan päivystyspoliklinikalla ennen kypäräpakon voimaantuloa. Monet puupäät ajavat vieläkin polkupyörällä tai skeittaavat ilman kypärää ja aivojaan arvostavilla ihmisillä on etuoikeus kustantaa heidän hoitonsa ja kuntoutuksensa.

Käyttääkö tikka kypärää?

Tikka saa ravintonsa, ilmoittaa olemassaolonsa ja tekee pesäkolonsa törmäämällä pää edellä puuhun jopa 25 kilometrin tuntinopeudella. Se tekee tämän joka päivä keskimäärin 12 000 kertaa hymy suupielessä. Evolutionistit väittävät, että miljoonien vuosien aikana evoluutio on vähitellen estänyt tyrmäävän iskun aiheuttaman tajuttomuuden ja lievittänyt siitä seuraavia kallo-, aivo- tai silmävauriota.

Kiinalaiset tiedemiehet tutkivat tikan nakutusta ja niiden kalloja ja aivoja. He mittasivat iskun voimaa, käyttivät erikoiskameroita ja tarkkailivat iskuja kuin hidastetussa filmissä. Aivot ja kallot tutkittiin radiologisesti ja mikroskooppisesti. Kallojen murskaantumisen kestämistä testattiin lopuksi tietokoneen avulla tehdyssä simulaatiokokeessa, jossa kalloista tehtiin kolmiulotteinen malli.

Kokeet osoittivat, että useat anatomiset rakenteet ja myös muut tekijät niiden ohella mahdollistavat toistuvat päähän kohdistuneet iskut.

Kallo on suunniteltu vaimentamaan iskua ja torjumaan vaurioita. Aivoja ympäröivä luu on paksua ja sienimäistä ja siihen on tiheästi punottu mikroskooppinen luinen tukipalkisto. Tämä sienimäinen kudos sijaitsee tarkasti määrätyillä paikoilla ja sitä on eniten otsan ja takaraivon alueella, missä se voi toimia iskunvaimentimen tavoin.

Tikan kieliluu toimii myös tukirakenteena

Tietyt kielen ja kurkun lihakset kiinnittyvät tähän hevosenkengän muotoiseen luuhun ihmisellä. Näin on tikoillakin, mutta niiden kieliluut ovat suurempia ja eri tavalla muotoiltuja. Tikkojen kieliluun ”hevosenkengän” päät kiertyvät kallon ympäri ja joillakin tikoilla silmäkuoppiin tai poskionteloihin asti yhtyen linkoa muistuttavaksi rakenteeksi. Tätä on pidetty kallon ”turvavyönä”, joka vastaanottaa iskun voimaa ja estää kallon tärinän ja kiertymisen iskun aikana.

Kallon sisällä aivoilla on oma turvajärjestelmänsä

Aivot ovat pienet ja sileät, ne ovat tiukasti paikkaansa sovitetut ja niiden laajin pinta osoittaa eteenpäin. Aivot eivät juurikaan pääse liikkumaan ja kun ne törmäävät kalloon, voima jakautuu laajalle alueelle. Tämä torjuu aivotärähdystä.

Tikan nokka torjuu myös vaurioita

Nokan yläosa on pidempi ja alaosan kiinnityskohta luuhun vahvempi ja leveämpi. Tämän arvellaan siirtävän iskun voimaa pois aivojen suunnasta ja johtavan sen nokan alaosan välityksellä kallonpohjaan.

Tikan anatomiset suunnitteluratkaisut estävät myös sen silmien vahingoittumisen. Suurnopeuskamera paljasti, että se vetää silmiensä yli vilkkuluomet sekunnin murto-osaa ennen kuin nokka iskee puuhun. Tämä estää silmämunaa sinkoutumasta ulos kuopastaan ja torjuu lentävien lastujen aiheuttamia silmävaurioita. Samalla estetään verkkokalvon irtoaminen.

Kaiken kukkuraksi isku tapahtuu aina suoraviivaisesti samassa tasossa siten, että aivoja ei hetkauteta kallon ohimoluihin, joita ei ole suunniteltu vaimentamaan törmäystä.

Kaikki edellä luetellut suunnitteluratkaisut siirtävät iskun törmäysvaikutuksen 99,7 prosenttisesti linnun ruumiiseen ja jäljelle jäävä vähäinen 0,3 prosenttia vaikuttaa sen päähän ja aivoihin. Tämä mekaaninen energia muuttuu lämmöksi, joka kuumentaa tikan aivoja, mutta tätäkin varten on suunniteltu ratkaisu. Tikat nakuttavat lyhyitä pyrähdyksiä ja pitävät välillä taukoja, jolloin aivot jäähtyvät.

Tästä artikkelista, josta otteita on edellä, käy ilmi, kuinka evolutionistit pitävät kaikkea evoluution tuottamana – kuinkas muuten? Voit itse kuumentaa aivojasi pohtimalla onko tikan turvajärjestelmä syntynyt lukemattomista satunnaisista perimän kopiointivirheistä, joista luonnonvalinta olisi rakentanut nämä ratkaisut, ja kuinka monta vuosimiljoonaa tämä olisi vaatinut? On erittäin tärkeää ajatella itse, sillä evolutionistit kertovat aina sadun sattumasta, joka toimii suunnittelijana.

PELKKÄÄ HUIJAUSTA

Maallistuneesta mediasta saa sen käsityksen, että evoluutio on tieteellistä, koska tiedemiehet kertovat kuinka se tapahtui. Todellisuudessa ”tosiasiat” maailmankaikkeuden ilmestymisestä, maapallon synnystä ja elämän kehittymisestä ovat pelkkiä mielikuvitustarinoita. Kun kysytään yksityiskohdista, älykkäät tiedemiehet kuiskaavat kahden kesken, että ”he eivät tiedä”.

Alkuräjähdys

Professori Brian Cox totesi Englannin neloskanavalla, että sitä ”ei voi kieltää, koska sen voi nähdä”. Tällä hän viittaa räjähdyksen ”jälkihehkuun” eli taustasäteilyyn, jonka valtava tulipallo olisi jättänyt jälkeensä. Hän ei kuitenkaan kerro, että tämä CMB:ksi kutsuttu säteily on Big Bangin ongelma. Räjähdyksestä seuraisi kaaos, mutta CMB -säteily on hyvin tasaista kaikkialla – täysin toisenlaista kuin mitä räjähdys tuottaisi. Näin valtavan ongelman johdosta mikä tahansa teoria hylättäisiin välittömästi ja etsittäisiin muuta ratkaisua, mutta tässä tapauksessa maallistuneet kosmologit eivät luovuta, vaan kylmän rauhallisesti ”kiihdyttävät” muinaista valon nopeutta sopivaksi hetkeksi yli valon nopeuden ja sitten” jarruttavat” sen sopivasti nykyiselleen! Tällaiselle pelleilylle ei ole mitään tieteellistä oikeutusta, paitsi Big Bangin keinotekoinen tehohoito (Scientific American, February 2017).

Elämän alkuperä

Oppikirjojen ikoninen kuva ”elämän synnystä” on myös 100% pelleilyä. Vaikka kaikkia elämän tarvitsemia ja oikeakätisiä lego-palikoita syntyisikin – mitä ei tapahdu – ajatus on yhtä typerä kuin tarina, jonka mukaan pino tiiliä, lautoja ja nauloja rakentaisi auringonpaisteen avulla täydellisen suurkaupungin. Ateismin kaltainen hölmöily edellyttää vertaansa vailla olevaa viisastelua ja akateemisella älyllä keikarointia. Todellisuudessa kukaan ei tiedä, miten aine heräisi eloon. Pelkästään veden ja hapen läsnäolo estää tällaisen ihmeen, joka on lisäksi täysin kemian ja fysiikan lakien vastainen.

Uusdarvinismi

On osoitettu täysin toimimattomaksi tarinaksi ja tämän ymmärtävät evolutionistit etsivät kuumeisesti uutta ”kehityksen mekanismia”. Kelpoisimman eloonjäämisellä eli muuntelulla (jonka ateistit väittävät olevan ”mikroevoluutiota”) ei ole mitään tekemistä uusdarvinismin kanssa, jonka pitäisi selittää, mistä kelpoisin on alunperin kotoisin.

Evoluution kumoaminen on helpompaa kuin tikkunekun ottaminen lapselta, koska kyseessä on 100% huijaukseen perustuva filosofia maailmasta, joka päätti tehdä itse itsensä ilman älyä. Surkuhupaisaa on, että akateemista luomiskertomusta pidetään yhtä varmana asiana, kuin painovoiman olemassaoloa ja tieteellinen perustelu on, että ”kaikki vakavasti otettavat tiedemiehet ovat samaa mieltä”. Evoluution täytyy siis olla totta, koska tieteentekijät ovat päättäneet. että ”Jumalaa ei ole”. Asia selviää kyllä, kun ryhtyy itse ajattelemaan. Neuvostoliitossa toisinajattelijat olivat ongelma, nykyiselle akateemiselle eliitille henkilöt, jotka ajattelevat itse, ovat ongelma.

KÖRTTEJÄ KURTISEERAAVA SANA-LEHTI

Sana-lehti ivaa Mahdollisuus muutokseen -kampanjaa (26.4). Ei mitään uutta auringon alla. Edesmennyt körttipomo, joka vastusti vimmaisesti Billy Grahamin, elokuussa 1987 tapahtunutta Suomen vierailua julisti, että ainoa sallittu evankelioinnin muoto on kirkonkellojen soittaminen. Nyt sisälähetystyötä sabotoiva SANA heittää kehään Turun ylimielisen apupiispan, joka sivaltaa sanan säilällä: ”Olisiko hengellinen herääminen suorastaan epäuskon akti, jossa ihmisen yksilökohtainen kokemus työntää syrjään Jumalan suvereenin armoteon?” Lehden kolumnisti TK näyttää myös vetäneen koko hernekeiton nenäänsä ja puhuu "Mahdollisuudesta 'puutokseen'." Toivoa sopii, että nämäkin äänekkäästi kuorsaavat fariseukset vielä joskus heräävät hengellisesti. Apupiispan tuskin kuitenkaan tarvitsee olla huolissaan siitä, että kirkon penkissä nuokkuvat nimikristityt havahtuisivat hereille hänen pöntössä pitämänsä pakinan pelästyttäminä. Nämä nukkumatit eivät ehkä kerää aarretta taivaaseen, mutta saavat aikaan kustannuspiikin maan päällä. Hurmoksellisesta liikehdinnästä käynnistynyt Paavo Ruotsalaisen julistus sai aikaan väkevän herätyksen, joka myös huolestutti aikansa viranomaisia ja kirkonmiehiä ja Paavoa vietiin käräjille asti ja sakotettiin. Nykyiset körtit ovat sfinksin innolla Herran työtä tekeviä mykkiä publikaaneja, jotka ovat jämähtäneet pysyvästi tupakan mittaiselle tauolle. Upeasta herätysliikkeestä on tullut puuduttava nukutusliike.

ROVASTI OLLI VALTONEN PERUSTI UUDEN USKONNON

Hänet tunnetaan perustamastaan Epäilijöiden klubista eli Tuomasmessusta ja islamilaiseen mystiikkaan perustuvan enneagrammin maahantuonnista. Nyt tämä Ajatusten Tonava on vihdoinkin oivaltanut, mistä kristinuskossa oikeastaan on kysymys. Totuus tuli ilmi profeetta Valtosen kautta vasta 2 000 vuotta Jeesuksen jälkeen (Kirkko ja kaupunki 26.4). Uuden uskontunnustuksen mukaan ihminen raivaisi Jumalan valtakunnan maan päälle. Usko ”ei ole elävää yhteyttä oppeihin – mitä jos rukouksessa ei ole tarkoituskaan olla hirveän rationalistinen”, sanoo Valtonen, joka ” jokeltelee kuin vauva kielellä eli sanoilla, joita ei ymmärrä”. Hän on tutustunut keskiaikaisiin mystikkoihin ja näyttää suosittelevan ihmisen sisäiseen maailmaan tutustumista. ”Pikkuhiljaa opin ymmärtämään, että olenkin itseni kanssa hyvässä seurassa – Valtonen puhuu perisynnin sijaan mieluummin perisiunauksesta”. Valtonen kehuu olevansa ”uskovainen” – mutta tiedämme hyvin, että myös Piru uskoo Jumalaan. Valtosen mukaan moni ”ei pysty uskomaan kirkon oppeihin” eli hän on perustanut heille aivan uuden uljaan uskonnon. Pappislupauksessa sitoudutaan pysymään kirkon tunnustuksessa, mutta nähtäväksi jää, menettääkö Valtonen oikeutensa toimia pappina vai muutetaanko tunnustusta Valtosen opin mukaiseksi? Jos Helsingin piispa ei reagoi, hän laiminlyö hänelle kuuluvan kaitsentatehtävän.

Rovasti ei ole tutustunut Raamattuun tai jos on, hän on hylännyt Herran Sanan ja menettänyt viisautensa, kuten Raamatussa luvataan käyvän (Jer.8:9). Hän ei näytä myöskään huomanneen, että Jeesuksen opetusten pääsisältö oli varoitus iankaikkisesta kadotuksesta, tästä tosin ei kukaan muukaan kirkossa ole saarnannut vuosikymmeniin. Kaikki saavat kaikessa rauhassa kulkea ”päin helvettiä”. Jos perisynti deletoidaan, Jeesus menee pesuveden mukana. Omaan sydämeen ei Jeesuksen mukaan kannata syventyä, vaikka Valtonen suosittelee siellä vierailemista. Jeesus varoitti: ”Sydämestä lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset ja herjaukset. Nämä saastuttavat ihmisen” (Matt.15:19-20). Kavahtakaa vääriä profeettoja, varoitti Jeesus (Matt.7:15-23).

Valtonen jatkaa uuden uskonnon kehittelyä seurakuntalainen.fi-sivulla: ”Synnintunnustuksesta voitaisiin luopua – näin jumalanpalvelusten laskevat kävijämäärät saataisiin nousuun”. Jos näin tehdään, on perusteltua pohtia - mitä jumalaa silloin palvellaan?

Valtonen ei näytä tietävän, että pyhitys on syvenevää synnin tuntoa. Ihminen, joka ei koe sitä, ei ole kristitty, vaan omavanhurskas fariseus. Pyhitys on myös katumusta ja parannusta; epäpyhästä elämän tavasta, tottumuksesta, sanoista, teoista, ajatuksista, näennäisestä uskosta, harhaluulosta tai epäuskosta. (seurakuntalainen.fi)

Synnin mitätöiminen sopii nykyiseen suuntaukseen, jonka mukaan ainoa synti on perinteisen avioliittokäsityksen puolustaminen. Entinen sisäministeri ja Kristillisen opiston rehtori eivät saaneet puhua aiheesta Kallion kirkossa. Huumebileille ominainen rave-messu ja itämaisen mystiikan julistus sen sijaan on tervetullut kirkkosaliin.

”Valtonen korvaisi messukaavaan kuuluvan synnintunnustusosion henkilökohtaisella synnintunnustuksella, jossa yksittäinen seurakuntalainen voisi mennä keventämään synnintuntojaan keskustelemalla kahden kesken papin kanssa – jos sen sopivaksi ja tarpeelliseksi kokee. – Kannattaisin pelkkää salarippiä, joka tarkoittaa sitä, että tunnustat papille omat syntisi, Valtonen tiivisti.” Tämähän sopii kirkon kaipuuseen muuttua katoliseksi kappeliseurakunnaksi, jossa syntinen voi käydä kopissa tunnustamassa syntinsä kasvottomalle jesuiitalle ja painua ulos hankkimaan uutta tunnustettavaa. Olli Valtonen sai radiolähetyksessä ajatukselleen kannatusta Kirkkohallituksen jumalanpalveluselämän asiantuntija Terhi Paanaselta. Tämä ei yllätä.

KIRKKO JA KAUPUNKI LEHDESSÄ

Toimittaja TH kirjoittaa, täydellisen tietämättömyyden suomalla varmuudella (26.4), että ”evoluution kieltävä kreationismi on Suomessa harvinaisuus”. Vuoden 2016 tiedebarometrin mukaan ”vain” 11% on sitä mieltä, että ihminen ei ole kehittynyt varhaisemmista lajeista. Siis ”vain” 606 444 ”tietämätöntä” ateistisesta aivopesusta hengissä selvinnyttä henkilöä jäljellä. Toimittajan asiantuntematon tekstailu on tyypillistä kyseiselle lehdelle, joka tapansa mukaan pilkkaa Jumalaa ja uskovia, jotka vielä toistaiseksi kiltisti maksavat heidän palkkansa.

Evoluutiota kreationistit eivät tietenkään kiellä, vaan he ymmärtävät, toisin kuin toimittaja, mitä se on. Evoluutio on mekanismi, joka kuljettaa eläinkunnan kohti taattua sukupuuttoa, esimerkkinä ihminen, jonka jälkeläisellä on aina 100 mutaatiota, joita vanhemmilla ei ollut. Eedenin puutarhan tapahtumien jälkeen ”erittäin hyvään” ihmiseen on mutaatioita kertynyt jo yli 220 000, eikä peittyvistä pääse juurikaan eroon. Ihminen voi olla sukupuutossa tämän vuoksi jo 6 sukupolven kuluttua (Michael Lynch, Genetics, Vol.202, 869-875, March 2016). Tämä sopii Eedenin puutarhan tapahtumien jälkiseuraamuksiin myös aikataulun puolesta kuin nenä päähän.

Kaikki evoluution esimerkit ovat pelkkää Jumalan luomien lajityyppien (esimerkiksi kana- ja sorsalintujen lahko, koira- ja kissaeläinten heimo jne. – Lisätietoja on kirjassa Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta) muuntelua, joka voi auttaa eläintä selviämään (kelpoisimman eloonjääminen) tietyissä olosuhteissa, mutta köyhdyttää takuuvarmasti Jumalan alunperin luomien lajityyppien perimää. Evoluutio ei koskaan tuota täysin ennen näkemättömiä anatomisia rakenteita tai fysiologisia järjestelmä. Tiedetään miksi kelpoisin selviää, mutta vain Jumala voi luoda muuntelevan lajityypin, josta luonnon valinta poimii selviytyjän tai jalostaja jalostaa mieleisensä eliön. Tämä selviää kirjasta Eliömaailma rappeutuu.

Toimittajan pilkkaama 11% ihmisistä eivät siis ole ”harvinaisuus” vaan tomppeleita ovat ne 89%, jotka ovat sokeita ilmeiselle suunnittelulle. Heillä ei Taivaan portilla ole mitään, millä puolustautua (Room.1:20). Tämä on syytä sanoa selkokielellä. Kun arkkiateisti Richard Dawkinsilta kysyttiin - mitä hän sanoo Jumalalle, jos Hän yllättäen onkin olemassa - Dawkins vastasi: "Sir, miksi näitte niin paljon vaivaa piiloutuaksenne?" Tämä väite ei Dawkinsia pelasta. Jumala on jättänyt Hänen hylkäämisensä valinneet ihmiset häpeällisten himojensa valtaan, kuten voimme kaikkialla ympärillämme vallitsevista Lootin päivistä nähdä (Room.1:26). Minusta on ilahduttavaa, että Suomessa on yli puoli miljoonaa itsenäisesti ajattelevaa ihmistä, jotka eivät usko, että he polveutuvat lämpimästä lihaliemestä ja kävelystä kiinnostuneesta kalasta, vaan tietävät, että heidät on luotu Jumalan kuviksi.

SIIVEKÄS IHMINEN?

Minkälaisilla siivillä ihminen voisi lentää, kysyy 9 vuoden ikäinen Santtu (HS 27.4)? Hänelle kerrotaan, että muinainen Argentavis magnificens -lintu painoi arviolta 70 kiloa ja sen siipien kokonaispituus oli 7 metriä. Ihmisjalkojen juoksuvoimalla saisi kehomme ilmaan kiitoradalla kiihdyttäen, jos siipiemme pituus olisi 15 metriä. Vastaamatta jää, miten Argentavis olisi linnunkoipiensa avulla päässyt siivilleen, sillä se ei ollut mikään strutsi. Kuinka muinaisuudessa eläneet pesäpallomailan kokoiset sudenkorennot olisivat lentäneet ja hevosen kokoisella päällä ja sieraimilla varustetut valtavat dinosaurukset olisivat saaneet tarpeeksi happea? Ennen vedenpaisumusta ilmassa oli 50% enemmän happea, jonka nykyään hiilenä ja öljynä oleva tuolloin vallinnut rehevä kasvillisuus tuotti. Hapen aiheuttamaa itsesyttymistä ei tapahtunut, koska ilmakehä oli paksumpi vesihöyryn takia ja siitä Argentavikset ja tietysti myös niitäkin suuremmat lentoliskot ponnistivat siivilleen.

SUOMALAISET ÄLYNIEKAT VALEHTELEVAT

Artikkelissaan sivulla 20, akateemiset älyniekat käyvät allekirjoittaneen kimppuun ja kieltävät dinosaurusten yleisesti hyväksytyt pehmytkudoslöydöt. Kyseessä on Mary Schweitzerin löytämä taipuisa ja venyvä dinosauruksen kudos, jossa oli kollageeniproteiinin peptidifragmentteja. Näitä on nyt löydetty lisää (Schroeter. E.R., et al., 2017, J. of Proteome Res. 16(2):920-932). Spektrometritekniikalla on vuonna 2017 havaittu kollageenia myös 195 miljoonan vuoden ikäiseksi väitetyn matelijan fossiilissa (Lee et al. Nat. Comm. 8:14220). Nämä tuoreet tutkimukset vahvistavat edelleen havaintojen aitoutta. Kollageenin lisäksi on löydetty muitakin proteiineja kuten muun muassa aktiinia, tubuliinia ja myosiinia. Nämä ovat varmistaneet dinosaurusten kudosten aitouden. Venyvää kudosta löytyi myös Thescelosauruksen nikaman sisältä (Anderson, K., 2017. Echoes of the Jurassic, 2nd edition. CRS Books, Chino Valley, AZ.) Nykyään kudosten ja proteiinien eristäminen dinosaurusten fossiileista on ”vakiintunut käytäntö” (Bertazzo et. al., 2015, Nat. Comm. 6:6).

Laajasta todistusaineistosta huolimatta evolutionistit yrittävät edelleen kieltää tapahtuneen ja tuloksia väitetään vääriksi. Kaikki konstit ovat käytössä ja rautaakin jo tuodaan rajalle, mikä kertoo evolutionistien epätoivosta (Creation Matters, Vol. 23, Number 2, March/April 2018). Asiaa siis piilotellaan suurella innolla, mikä on johdonmukaista, koska tulokset merkitsevät kuoliniskua sadoille tutkimuslaitoksille ja työttömyyttä tuhansille tutkijoille. Kollageeni voi teoriassa säilyä korkeintaan miljoona vuotta (Buckley and Collins, 2011, Antiqua 1(1):1), mutta kyseessä ovat tällöin ihanneolot, jollaisia luonnossa ei ole. Kollageeni ei säily ikuisesti. Muut proteiinit on lisäksi sivuutettu, esimerkiksi troponiini on paljon hauraampaa. Monet näistä proteiineista hajoavat nopeasti eläimen kuoltua (Wang et al., 2011, Food Chem. 124(3):1090-1095). Tietysti paljon muutakin on löydetty, kuten vaikkapa proteiinin fragmentteja 550 miljoonan vuoden ikäiseksi väitetystä madosta (Moczydlowska et al., 2014, J. Paleontol. 88(2):224-239). Tämä on täysin ennustettavissa, jos vedenpaisumus on totta.

Nämä kotimaiset tomppelit aiheuttavat melkoisen kolhun suomalaisen tieteen maineelle. Vielä pahempi asia on yliopiston tiedekunnan kannalta, joka hyväksyi tällaisen kynäilyn tohtorin väitöskirjaksi.

ISRAELIN PÄÄMINISTERI OSOITTI, ETTÄ IRAN VALEHTELEE

ja se on kehitellyt atomipommia jo toistakymmentä vuotta. Todistusaineisto on murskaava ja se esiteltiin 30.4. Maailman laatulehdet kuten Le Figaro, Le Monde, Frankfurter Allgemeine, Washington Post jne. julkaisivat asian välittömästi, Israel - vastainen Helsingin Sanomat sen sijaan vaikeni kuin muuri.

Israel tuhosi (29.4) toistasataa ohjusta, joita Iran asentaa Syyriaan.

Knesset antoi hallitukselle valtuudet sodan julistamiseen.

Israelin hallitus kokoontui hätäistuntoon 30.4 maan pohjoisen rajan jännittyneen tilanteen takia.

SUOMEN VÄKILUKU VAPAASSA PUDOTUKSESSA

Uutisten kestoaihe 30.4 oli ”yllätys” Suomen väkiluvun romahtamisesta. On pakko aloittaa neuvottelut muun muassa eläkkeiden leikkaamisesta. On perusteltua kysyä, mitä virkaa on viranomaisilla, joille tällainen tilanne tulee ”yllätyksenä”.

Kyseessä on hyvin yksinkertainen matematiikka

Kun aborttilaki hyväksyttiin vuonna 1970, muun muassa gynekologiyhdistys vastusti sitä. Yksikään lääkäri ei tee mielellään abortteja, mutta poliitikot pakottivat tähän vastoin Hippokrateen valaa. Aborttien huippuvuonna 1973 kohtuun murhattiin 23 000 lasta. Nykyään tässä holokaustissa lapsia tuhotaan noin koululuokallinen päivässä. Saman aikaisesti Suomi on ikärakenteeltaan EU:n nopeimmin harmaantuva maa. Meiltä puuttuu lähes miljoona lasta, nuorta ja keski-ikäistä työssä käyvää ihmistä aborttilaista johtuen ja pian eduskunta äänestää, hoidetaanko vallitseva vanhusongelma eutanasialla. Lääkärit eivät halua tappaa potilaitaan, ei elämän alussa eikä sen iltahämärissä. Jos laki tulee, Jumalan kymmenestä käskystä viimeisin voimassa oleva kumotaan maallisella lainsäädännöllä ja siirrymme laittomuuden aikaan. Tästä voi lukea lisää kirjastani Eutanasia – lopullinen ratkaisu?

Terveydenhoitojärjestelmä romahtaa

SOTE ei ole pelastava enkeli vaan tulee kasvattamaan kustannuksia miljardeilla. Typerät poliitikot ovat johdonmukaisesti epäonnistuneet kaikessa puuhailussaan viimeksi kuluneiden sukupolvien aikana. Vuoden 1969 keskiolutlain tuloksena he ovat onnistuneet synnyttämään keskuuteemme miljoona alkoholin suurkuluttajaa, joista puolet dementoituu ja tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa. Nämä dementit elävät lisäksi kaksi kertaa kauemmin kuin vanhuuden vuoksi muistinsa menettäneet, koska alkoholidementikot eivät enää löydä myymälää ja heidän maksansa säästyy. Lisää löylyä lyötiin juuri vapauttamalla väkevät longdrinkit kauppoihin, ehkä siinä toivossa, että saataisiin lisätyksi maksakirroosikuolleisuutta, joka on jo nyt EU:n korkein.

Poliitikot ja kirkko askartelevat samaa sukupuolta olevien avioliittoasian parissa tilanteessa, missä alle kolmekymppisistä suomalaismiehistä vain yhdellä on lapsia! Kukaan ei puhu oleellisista ongelmista. Yksi ainoista pastoreista, joka on julkisesti vastustanut aborttia, on Mika Ebeling ja yksi ainoista poliitikoista, joka on korottanut äänensä syntymättömien lasten puolesta, on kansanedustaja Päivi Räsänen. Heitä ei ole huomioitu ja nyt se on aivan liian myöhäistä, sillä syntyvyys on alhaisempi kuin Suomen historian pahimpien nälkävuosien aikana. Peli on menetetty, paluuta ei enää ole. Sitä saa, mitä tilaa.

JEESUSMARSSI 2018 – rukous Pekka Reinikainen

Rakas Jeesus

Suomi on joutunut kahden tien haaraan. Toinen on moottoritie alaspäin, toinen on kapea ja kuoppainen polku ylöspäin. Ihmiset ovat sairaampia kuin koskaan. Joka kymmenes lapsi tarvitsee psykiatrista apua. Meillä on EU:n harmaantunein aikuisväestö. Alkoholin takia muistinsa menettäneitä on pian puoli miljoonaa. Terveydenhoitojärjestelmät tukehtuvat. Psykiatriset ongelmat jäävät hoitamatta, 70 000 nuorta on syrjäytynyt, vanhuksia ei pystytä hoitamaan. Lapsia syntyy vähemmän kuin 1800-luvun nälkävuosina. Lapsia syntyi viime sodan jälkeisenä pula-aikana kaksi kertaa enemmän kuin nyt. Eläkejärjestelmät romahtavat ja sosiaaliturvaa ei pystytä rahoittamaan. Maamme kuihtuu.

Miten tähän on tultu?

Suomessa juodaan neljä kertaa enemmän kuin pari sukupolvea sitten. Viranomaiset eivät salli, että lapsille kerrotaan Jeesuksesta. Suomessa on tehty lähes 700 000 aborttia vuoden 1970 jälkeen. Suomesta puuttuu miljoona nuorta ja työssä käyvää ihmistä.

Mitä on suunnitteilla?

Ihmiset aiotaan pisteyttää kuntonsa mukaan ja myydä markkinoilla kuin huutolaislapset aikoinaan. Eutanasialainsäädäntöä ajetaan. Maailman paras terveydenhuoltojärjestelmä lyödään lihoiksi markkinoilla. Maailman onnellisin maa ajetaan alas, kun ihmiset loppuvat.

Mitä uskova voi tehdä?

Jeesus, me tunnustamme syntimme ja pyydämme anteeksi myös kansamme syntejä. Ole meille armollinen ja anna parannuksen teon ja herätyksen tuulien puhaltaa maamme yllä, muuten jarrut pettävät ja syöksymme alaspäin vievälle lavealle moottoritielle!

OSAATKO ARVIOIDA AIKOJEN MERKKEJÄ?

Esitykseni Liesikappelissa ja sama esitys, jossa lopussa vastauksia kysymyksiin.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.