tiistaina, 20. huhtikuuta 2021, klo 20.03

Dinosaurukset - muinaiset lohikäärmeet

Pekka Reinikainen

Ateismi perustuu evoluutioteoriaan

Kehitysoppi on monille hovikelpoinen syy olla ateisti. Ateistit ovat onnistuneet tekemään Jumalan sanassaan antaman ilmoituksen maailman historiasta naurunalaiseksi evoluutioteorian avulla. Nykymaailmassa "kaikki on evoluutiota", joka vyöryy päivittäin silmille kaikessa mediassa. Surkuhupaisaa kuitenkin on, että mikään ei "kehity", vaan todellisuudessa kaikki rappeutuu, elävät olennot vanhenevat, vuoret rapautuvat ja autot ruostuvat.

Euroopan neuvosto pitää Raamatun ilmoitukseen uskomista niin suurena uhkana EU:n kulttuurille, että se kehottaa kaikkia tahoja ponnistelemaan luomisjärjestyksen torjumiseksi. Katolinen kirkko kannattaa kehitysoppia ja vain yksi luterilainen kirkko, Missouri synodi, sitoutuu Raamatussa ilmoitettuun maailman historiaan.

Mikä on tämä "kulttuuri", jota Euroopan neuvosto haluaa puolustaa? Se pyrkii poistamaan kaikki kristilliset perusarvot sallimalla abortin ja eutanasian toteuttamisen sekä perinteisen avioliiton tuhoamisen. Se toteuttaa silmiemme edessä Roomalaiskirjeen 1. luvun profetian, jonka siteeraaminen julkisesti johtaa Suomessa jo poliisikuulusteluihin!

Nyt asetelma on kuitenkin kääntynyt ylösalaisin

Kehitysopin korttitalo on kaatunut. Ateistien kauhuksi alkusolusta Aadamiksi evoluutio on kumottu tieteellisen tarkasti, kuten on varmasti selvinnyt kaikille Luominen -lehden lukijoille. Enää ei voida sanoa, että luomisjärjestykseen luottavat vastustavat tiedettä, vaan on tullut ilmeiseksi, että tieteen vastustajat ovatkin ateisteja, jotka vastoin kemian, fysiikan ja perinnöllisyystieteen lakeja uskovat mahdottomuuksiin. Nyt on tullut aika kertoa ilouutinen lapsille ja nuorille, jotka on kaiken valheen voimalla viekoiteltu pois Hyvän Paimenen laumasta. Lasten ja nuorten kiinnostus voidaan vangita dinosaurusten avulla!

Lapset ja nuoret ovat järkeviä

Aikuiset, media ja koulut ovat valitettavasti aivopesseet useimmat lapset ateisteiksi, mutta peli ei suinkaan ole menetetty, vaan päinvastoin, nyt on tullut aika antaa kuolinisku kehitysopille ja tehdä se tieteellisten tutkimustulosten avulla. Nuoret janoavat totuutta ja etsivät sitä vilpittömästi. Totuuden etsinnässä dinosaurukset ovat toistaiseksi ryöstäneet ratkaisevan roolin ja ohjelmoineet lapset uskomaan 230-65 miljoonaa vuotta vanhaan maailmaan. Raamatussa kerrotaan Jumalaa vastustavasta tahosta, joka "pyrkii muuttamaan ajat" maailmanaikojen lopulla (Daniel 7:25).

Nyt on saatavilla suomenkielinen, erityisesti lapsille laadittu kirja dinosauruksista, joka rokottaa nuoret yhtä tehokkaasti ateismia vastaan kuin lapsena saatu kolmoisrokote torjuu lopullisesti tuhkarokon: Dinosaurukset

Entisistä evoluution mannekiineista on tullut hirmuevankelistoja

Esiin voimalla rynnänneet tyranniliskot kaatavat nyt kehitysopin kulissit kuin keilat. Miljoonat vuodet muuttuvat menneisyyden myytiksi. Kehitysopin kulmakivi on tähän asti ollut väite, jonka mukaan kalliosta kaivettu dinosauruksen luu todistaa kallion yli 65 miljoonan vuoden ikäiseksi. Tämä muinainen, jumalankieltäjien mielikuvitusmaailma on kuitenkin haihtunut kuin aamukaste Saharasta, kun dinosaurusten jäännöksistä eristetään alkuperäisiä pehmytkudoksia. Eikä vain dinosaurusten jäänteistä, vaan muistakin fossiileista, kuten tästä jatkuvasti päivittyvästä luettelosta voidaan todeta: List of Biomaterial Fossil Papers

Syvän ajan petos

on Luominen ry:n julkaisema tärkeä teos, joka kertoo kuinka kehitysoppi kuljetettiin kieroudella nykyiselle korokkeelleen. Kun vallitsevaan ateistien näennäistieteeseen tutustuu tarkemmin, yksityiskohdat paljastavat sen akateemisen onttouden ja ennen kaikkea epätieteellisyyden, jollainen ei tulisi kysymykseen millään muulla tieteen alalla!

Teologisten tiedekuntien antikristillisyys

selviää kirjastani Kuusi päivää. Siitä selviää, mitä Jeesuksen arvovallalle tapahtuu, jos seurakunnat opettavat luomisen tarkoittavan vuosimiljardien tappamista ja väkevimpien terroria: Kuusi päivää jakaa kristityt

Tuoreiden fossiililöytöjen merkitys on mullistava

Vallitseva akateeminen maailmakäsitys perustuu, todistamatta pätevänä pidettyyn, oppilauseeseen, jonka mukaan eläimiä on ollut maapallolla satoja miljoonia vuosia. Maakerrostumaa ei kuitenkaan voi ajoittaa satojen miljoonien vuosien ikäiseksi fossiileilla, joissa on yhä pehmytkudoksia jäljellä. Tämä vahvistaa viiltävällä tieteellisellä tarkkuudella, että kilometrien paksuiset, pääasiassa merieläimiä sisältävät kerrostumat ovat muodostuneet mittavassa maailmanlaajuisessa vesikatastrofissa tuhansia – ei satoja miljoonia vuosia sitten!

Perimä on osoittautunut tietokoneeksi

Kuten olen blogissani todennut: Elämä paljastui RNA-tietokoneeksi Myös tämä asia selviää Dinosaurukset – muinaiset lohikäärmeet uutuuskirjasta, jossa osoitetaan lisäksi, että eläimet on tehdasasennettu elämään ennalta säädetyn määräajan eli tuhansia - ei satoja miljoonia - vuosia, sillä elämän tietokone vaurioituu tasaisen tappavalla tahdilla. Jälkeläisessä on aina 100-300 piilevää kopiointivirhettä, joista kertyy sukupuuttoon vievä annos viimeistään noin 10 000 - 100 000 vuoden kuluttua. Tämä selviää genetiikan professori JC Sanfordin kirjasta Eliömaailma rappeutuu (Datakirjat). Ihmisen sukupuutto voi olla edessä jo 6 sukupolven kuluttua!

Perimän RNA-tietokoneen vaurioituminen käynnistyi, kun kuolema murtautui 6 000 vuotta sitten paratiisin täydelliseksi luotuun maailmaan. Tämä oli seurausta siitä, että ihminen ei totellut Jumalaa eikä uskonut Hänen sanaansa. Ihminen on yhä saman synnin vallassa, sillä edelleen epäuskoisena hän torjuu luomisen, lankeemuksen ja vedenpaisumuksen todellisuuden ja kuvittelee kehittyneensä kävelystä kiinnostuneesta kalasta!

Dinosauruksia käsittelevän puheeni

voit kuunnella Youtubesta. Siinä kerrotaan lisää näistä mullistavista löydöistä, jotka muuttavat ateistisen käsityksen maailmasta ja palauttavat Raamatun arvovallan: Pekka Reinikainen: Dinosaurukset evankelistoina

Nyt on tullut aika palauttaa lapset ja nuoret Jeesuksen turvalliseen syliin

Dinosaurukset - muinaiset lohikäärmeet -kirja avaa heidän silmänsä näkemään elämän tarkoituksen ja taivaallisen toivon todellisuuden ateistien pystyttämän epätoivon ja tarkoituksettomuuden tiheikön läpi.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.