tiistaina, 7. elokuuta 2018, klo 12.23

Ihmisen sukupuu muuttui taas

Pekka Reinikainen

HS tiedepalsta tarinoi taas kerran (17.7): ”IHMISEN ALKUPERÄ: Tutkijat löysivät Kiinasta maailman vanhimmat todisteet varhaisista ihmisistä Afrikan ulkopuolella”.

Tällä kertaa löydettiin ”2,1 miljoonaa vuotta” vanhoja kivityökaluja Aasiasta ja niiden käyttäjän kuvakin komeilee artikkelin yhteydessä! ”Työkalujen ikä on ajoitettu suurella varmuudella, ja löytö mullistaa käsityksiä varhaisten ihmisten liikkeistä”.

Ajoitettu suurella varmuudella!?

”TYÖKALUT ajoitettiin hyödyntämällä niin kutsuttua paleomagnetismia. Se perustuu siihen, että maapallon magneettikentän navat vaihtavat paikkaa aika ajoin, ja jälki näistä muinaisista magneettikentän käännöksistä jää kivikerrostumien magneettisiin mineraaleihin. Ulkopuoliset tutkijat pitävät ryhmän tekemää ajoitusta hyvin vankkana. Vanhimmat työkaluista ovat 2,12 miljoonan ja tuoreimmat 1,26 miljoonan vuoden ikäisiä. Jokin varhainen ihmislaji on siis asunut alueella hyvin pitkään”.

Mikä tässä on ongelma?

Paleomagnetismin tulkinta on kiistanalaista ja magneettisuuden muutokset ovat voineet tapahtua nopeasti. Väite, jonka mukaan saman alueen työkalujen ikä vaihtelisi lähes miljoonalla (!) vuodella ei ota huomioon, että eroosio olisi ohentanut alueen maakerrostumia tässä ajassa noin puolen kilometrin verran. Artikkelin lopussa todetaan, että Homo Sapiens olisi ollut olemassa 0,3 miljoonaa vuotta. Tämä ei ole mahdollista perimän rapeutumisen takia, sillä tuossa ajassa se olisi kuollut sukupuuttoon jo kymmeniä kertoja, kuten käy ilmi JC Sanfordin kirjasta Eliömaailma rappeutuu.

LOOTIN PÄIVIEN LIPPULAIVA

Helsingin Sanomat toteuttaa taas uskollisesti Kirjoituksia. Täytyy olla täysi tomppeli, jos ei tajua, että elämme Sodomassa ja Gomorrassa, sillä lehdessä on päivittäin 1-2 Lootin päivien ilmapiiriin aivopesevää artikkelia. Kolumnisti, herra RR ylistää 21.7 kesäisten lesbohäiden idylliä, eikä voi ymmärtää, miksi tapahtuma voisi olla ”yhdellekään täysjärkiselle minkäänlainen uhka – ja on törkeää väittää, että ystävieni avioliitto jotenkin romuttaisi avioliiton arvoa”. Tässä HS:n antikristillisessä linjauksessa uutta on, että nyt samaa sukupuolta olevien avioliittoon kriittisesti suhtautuvat leimataan ”vähäjärkisiksi ja törkeiksi ihmisiksi”. Näin lehti pitää tilaajiensa enemmistöä hölmöinä hylkiöinä - - mahtaako tämä innostaa uudistamaan tilauksen?

Samassa lehdessä esitellään ”keinokohtua, joka vapauttaisi naiset raskauden tyranniasta”

Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä hedelmöityneestä munasolusta ei synny vauvaa kohdun ulkopuolella. Onkin koomista, että laitetta kehittävät aikoivat kokeilla sitä ihmisillä, tietysti lisää rahoitusta tomppeleilta rahoittajilta saadakseen, vaikka tietävät aivan hyvin, että hanke ei tule onnistumaan. He ovat myös onnistuneesti huijanneet asiasta mitään ymmärtämättömän HS:n toimittajan uskomaan keinokohtuun. Vielä koomisempaa on, että samat akateemiset älyniekat, jotka keinokohtua yrittävät luoda samalla uskovat, että sattumanvaraiset mutaatiot ja luonnonvalinta olisivat ”kehittäneet” raskauden, joka on mahdollistanut heillekin 9 kuukauden mittaisen oleskelun letkuissa teho-osastolla oman äitinsä kohdussa ja siirtymisen sieltä muutamassa minuutissa ilmaa hengittämään ja äidin rintaa syömään. Jokainen täysijärkinen ihminen ymmärtää, että evoluutio ei ole järjestelmää tuottanut ja on törkeää opettaa ihmisille, että suvullinen lisääntyminen olisi ”kehittynyt” jakautumalla lisääntymisestä, joka evoluution näkökulmasta voittaa sen 100-0. Jos evoluutio on totta, planeetallamme pitäisi olla vain bakteereja!

Toimittaja AS jatkaa uskovien rusentamista 23.7.18 siteeraamalla tutkimusta, jonka mukaan ”maallistuminen eli uskonnon merkityksen väheneminen auttaa kansankuntia vaurastumaan - - maallistuminenkaan ei kuitenkaan takaa vaurastumista, jos yksilön oikeuksia ja etenkin naisten oikeuksia ei kunnioiteta. Jos esimerkiksi abortti, avioero ja homous ovat hyväksyttyjä, maalla on entistä suuremmat mahdollisuudet pärjätä myös materiaalisella tasolla.” Tämä ei yllätä, sillä rahallahan tämän maailman ruhtinas palkitsee seuraajansa. Artikkelin päätteeksi vihjataan, että uskonnollisten yhteisöjen pitäisi muuttua ja hyväksyä uudet ”vaurastuttavat” käytännöt! Tosin vaurastuminen on lyhytaikaista, sillä tämä kulttuuri johtaa nopeasti koko kansan katoamiseen kartalta.

Nämä aborttia kannattavat murhaajat eivät käsitä, mistä on kysymys

Työskentelin vuonna 1973, jolloin joka kolmas lapsi surmattiin kohtuun eli yli 23 000 vuodessa, sairaalassa, missä tätä teurastusta tehtiin urakalla. Tuolloin keskeytysten yläraja oli 16 viikkoa. Tuon kokoisen lapsen kädet ja jalat pystyi vielä repimään kohdun suun kautta, mutta pää ei mahtunut. Nämä lapsiparat poistettiin pienellä keisarinleikkauksella (sectio minor), joka oli vastenmielinen vanhemmille gynekologeille ja nuoremmat joutuivat tekemään leikkaukset. Siinä näki, että kyseessä oli pienen lapsen murha, ei minkään ”limaklöntin” poisto. Siinä ymmärsi, kuinka nopeasti ihminen paatuu ja voi muuttua tohtori Mengeleksi, sillä jotkut ryhtyivät paloittelemaan pikku lasta anatomiaa tutkiakseen! En tiedä, olisiko innokas aborttien puolestapuhuja, toimittaja AS halukas tekemään tätä työtä, jota yhteiskunta pakottaa gynekologit tekemään potkujen uhalla.

KUOLEMAN KULTTUURI KUKOISTAA

Pennsylvanian Allentownin Väestöliiton (Planned Parenthood) toimipiste ehdotti twitterissä, että Aku Ankan kuuluisa tuottaja Disney tekisi uuden sankarittaren prinsessasta, jolle on tehty abortti. USA:ssa kiertää nainen nimeltä Amelia Bonow, joka kannustaa naisia kertomaan avoimesti aborteistaan. Esityksen jälkeen hän jakaa pinssejä, joissa lukee ”On normaalia tehdä abortti”.

Kanadassa myönnettiin reumasairaalle naiselle oikeus avustettuun itsemurhaan. Pariskunta halusi kuolla yhdessä, mutta tätä ei sallittu. Aviomies pyörtyi sydänvaivojensa takia, mistä nainen iloitsi, koska sen perusteella mieskin sai oikeuden, jonka jälkeen lääkäri hoiti molemmat kerralla pois päiviltä.

MAALLISTUNEET TIEDEMIEHET KYSEENALAISTAVAT UUSDARVINISMIN!

Atomeista Aadamiksi -kehitysoppi kärsii kuolinkouristuksista. Monet maallistuneet tiedemiehet tajuavat, että teoriaa tukevat pelkät todistamattomat tarinat. He peräänkuuluttavat uutta tieteellistä teoriaa.

Tämä ärsyttää akateemisia Darwin-fundamentalisteja ja tuo esiin evoluutioteorian uskonnollisen luonteen. Ateistit hermostuvat, kun heidän epäjumalaansa huojuu. Viime vuosien akateeminen tutkimus on osoittautunut kohtalokkaaksi iskuksi kehitysopille. Tutkimus on paljastanut useita eri tapoja, joiden avulla eliöt kehittyvät, kasvavat ja sopeutuvat. Nämä mekanismit eivät voi kehittyä vähitellen sattumanvaraisten mutaatioiden ja luonnonvalinnan avulla. Havaitut hämmästyttävät mekanismit toimivat ”kaikki tai ei mitään” -periaatteella ja niiden ymmärtämisessä otetaan vasta ensimmäisiä askeleita.

Evoluution mekanismista on väitelty yli 100 vuotta mutta nyt keskustelu ylikuumenee. Kokouksissaan toisinajattelijat kippaavat uusdarvinismin kaatopaikalle. Aiheesta voi lukea lisää heidän nettisivultaan. Nämä toisinajattelijat eivät hyväksy kreationismia, koska he eivät salli minkään yliluonnollisen tekijän vaikutusta. Tämä on kuitenkin lyhytnäköistä, sillä luominen on ainoa tieteellinen selitys eliömaailmalle.

DNA-tutkimus on yllättänyt kaikki

Perimän käyttöjärjestelmän mykistävä monimutkaisuus on mullistanut käsityksen geeneistä luonnonvalinnan kohteina ja evoluution moottoreina. Geenien väliset rajat ovat hämärtyneet, ne voivat olla osittain päällekkäisiä ja jotkut niistä ovat toisten geenien sisällä. Niitä säätelevät DNA:n alueet voivat olla toisten geenien sisällä, joskus hyvinkin etäällä geenistä. Roska-DNA myytti on haudattu. Evoluutio ennusti, että sitä pitäisi olla, mutta sen puuttuminen päinvastoin kumoaa kehitysopin. Hyödyllisten mutaatioiden harvinaisuus on tullut ilmeiseksi. Koska perimä on geenejä sisältävä käyttöjärjestelmä, mutaatiot vaikuttavat samanaikaisesti useisiin toimintoihin ja ei ole odotettavissa, että koodin muuttumisesta olisi hyötyä. Uutta ja käyttökelpoista muuntelua ei synny tällaisella mekanismilla.

Epigenetiikka on osa DNA:n monimutkaista ja monitasoista säätelyjärjestelmää. Monimutkainen koneisto liittää DNA:han metyyliryhmiä, jotka estävät entsyymejä lukemasta niitä. Tämän lisäksi DNA-rihma on kierretty miljoonien, histoniproteiineista rakentuneiden ”lankarullien” ympärille. Niihin voidaan laittaa jopa 100 erilista muutosta, jotka nekin säätelevät geenien toimintaa. Epigeneettisen periytymisen vuoksi saman geneettisen tiedon sisältävät solut voivat jakautumisten myötä erilaistua ja toimia hyvin eri tavoin. Jokainen ihminen on ollut yksi solu, josta jakautumalla tulee 37 000 miljardia solua käsittävä aikuinen, jossa on 300 eri tyyppistä solua, erilaisia elimiä, anatomisia rakenteita ym. Nämä muutokset ja DNA:han liitetyt metyyliryhmät määräävät jakautuuko solu esimerkiksi sydän- tai aivosoluksi. Epigeneettinen koodi ohjaa myös muuttuviin ulkoisiin olosuhteisiin sopeutumista. Galapagossaarten sirkkujen nokan vaihteleva muoto johtuu suursäätilan muutoksista ja epigenetiikka ohjaa prosessia. Osa muutoksista periytyy jälkeläisille.

Jos isoäitisi on nähnyt nälkää, elät todennäköisesti vanhemmaksi

Ruoan puutteesta 9-12-vuotiaina kärsineiden isovanhempien lastenlapset kuolevat muita harvemmin sydän- ja verisuonisairauksiin. Runsaasti ruokaa ennen murrosikää saaneiden miesten lastenlapsilla oli puolestaan kuollessaan aikuisiän diabetes neljä kertaa niin usein kuin niukasti eläneiden miesten lastenlapsilla.

Perinnöllisyystiede murroksessa

Sattumanvaraisten mutaatioiden vaikutukset näihin geenimoduuleista rakentuviin järjestelmiin ovat kohtalokkaita kasvavalle eliölle. Suunniteltu geeniorkesteri soittaa yhdessä oikein, kun vaikkapa koiran runko rakentuu. Mutaatiot voivat kasvun loppuvaiheessa hienosäätää kuonon, korvien tai hännän muotoa jne. Luotuihin lajityyppeihin (lahkot – heimot – suvut) on esiasennettu tämän mahdollistava käyttöjärjestelmä.

Moderni tutkimus on herättänyt toisinajattelijat huomaamaan, että uusdarvinismi ei selitä luontoa mutta heillä ei ole tarjota tilalle mitään muuta.

GEOLOGIA VAHVISTAA RAAMATUN

mutta tutkijat eivät sitä tietenkään tajua! Geologit ovat nimittäin vahvistaneet (HS Tiede 25.7), että pian Egyptin pyramidien rakentamisen (vv. 2 600-2 500 eKr) jälkeen maapallolle laskeutui ankara kuivuus, sadot romahtivat ja maanviljelyksen varassa elänyt Egyptin vanha valtakunta luhistui. Ankara kuivuus alkoi geologien mukaan 4 300 vuotta sitten ja kesti jopa 200 vuotta.

Mitä tämä todistaa?

Vedenpaisumus tapahtui noin 1 600 vuotta luomisen jälkeen. Kaikkien suuren syvyyden lähteiden puhkeaminen hajotti yhtenäisen alkumantereen ja pisti laatat liikkeelle kävelyvauhtia. Syvyyden mineraaleihin (mm. ringwodiitti, joka löytyi 4 vuotta sitten) sitoutunut vesi purkautui näiden tulivuorien tuhkan mukana taivaalle ja satoi alas. Tuliperäinen toiminta jatkui jopa 500 vuotta vedenpaisumuksen jälkeen. Siitä purkautunut tuhka varjosti mantereet ja lämpimästä merivedestä haihtunut vesi sai aikaan 500 vuotta kestäneen lumisateen kylmien mantereiden ylle. Syntyi jääkausi, joka ulottui aina keski-Eurooppaan asti. Sen reunoilla ihmiset asuivat luolissa, mutta Saharassa satoi vettä ja koko valtava alue oli rehevän kasvuston peitossa ja Egypti kukoisti ja pyramidit rakennettiin. Kun tulivuoritoiminta lakkasi, sateet vähenivät, mannerjäätiköt sulivat noin 200 vuodessa ja Sahara muuttui hiekkaerämaaksi. Pohjoisen jäämeren rannalla mammutit ja villasarvikuonot kuolivat.

Maallistuneilla tiedemiehillä ei ole aukotonta selitystä jääkauden synnylle. Tämä kaikki selviää Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjasta, missä uskovat ammattigeologit ja säätieteilijät osoittavat selkeän todistusaineiston.

Tiedepalstan artikkelissa kerrotaan myös tyypillinen geologien vakiotarina, jonka mukaan ”koko maapallon historia on tallentunut kiviin – ja voimme selata tätä kivistä kirjaa taaksepäin lähes maapallon syntyyn asti, yli 4,5 miljardin vuoden taakse - - esimerkiksi dinosaurusten tuhon 66 miljoonaa vuotta sitten aloittanut asteroidi näkyy maapallon kivikerroksissa selvästi”. Onko tämä totta? Kivet kertovat tosin historian, mutta se osoittautuu Raamatun mukaiseksi. Geologeilta unohtuu eroosio, joka kuluttaisi mantereita 6 kilometrin paksuudelta jo 10 miljoonassa vuodessa. Dinosaurusten luiden sisältä on eristetty pehmeitä ja taipuisia verisuonia. Tämä kertoo, että ne hautautuivat vedenpaisumuksen katastrofeissa noin 4 500 vuotta sitten! Merieläinten fossiilit Mount Everestin huipulla kertovat mannerlaattojen törmäyksestä, joka tapahtui noin 10 kilometrin tuntinopeudella. Nopeus on nyt hidastunut kynnen kasvuvauhtiin, joka ei varmasti riittäisi Himalajan vuoriston rypistymiseen! Elämme mielenkiintoista aikaa, kun kivet julistavat meille Jumalan Sanaa, sillä saarnamiehet eivät enää siihen kykene.


Pekka Reinikaisen puhe Israel-risteilyllä 8.4: Miksi juutalaiset menestyvät?


RIPARIN RAPPIO

Antikristillisin aviisimme kirjoitti Malmin seurakunnan rippikoululeiristä (HS 5.8), jolla meditoitiin ja juhlittiin Prideä: ”Se teki vaikutuksen -- yhtäkkiä ohjaaja tuli huoneeseen heiluttamaan sateenkaarilippua – papitkin saattavat heittää uskontoon liittyvää läppää”.

Idän uskonnot ja Lootin päivät ovat vakiintuneet osaksi kirkon opetusta

Kirkon oppeihin tutustuminen on riparilla ”vain yksi, mutta vähenevä osa”. Kun jumalan hylänneet ihmiset nykyisinä Lootin päivinä valitsevat poikkeavan käytöksen, valinta laitetaan röyhkeästi Luojan piikkiin: ”Kaikki ovat Jumalan luomia ja hyväksymiä”. Tämä on Jumalan pilkkaamista ja Hänen Sanansa mitätöimistä. Artikkelin kirjoittaja myös suosittelee laittomuutta kynäillessään, että riparin jälkeen ”lapsi saa jäädä seurustelukumppanin luokse yöksi”. On perusteltua kysyä, haluavatko uskovat vanhemmat lapsilleen tällaista opetusta?

Opetus ei ole Raamatun mukaista, koska riparin päätyttyä haastatellulle nuorelle ei selvinnyt ”miksi tapahtuu pahoja asioita ja onko oikein, että kuka tahansa voi saada armon”. Kirkon ongelma on, että se ei pysty vastaamaan näihin kysymyksiin, koska se ei opeta, että Aadam ja Eeva luotiin 6. luomispäivänä mieheksi ja naiseksi ja historiallinen syntiinlankeemus tapahtui tämän jälkeen. Opetus perustuu sen sijaan ateistien epätieteelliseen luomismyyttiin. On hyvä muistaa, että Raamatun mukainen luomiskertomus on tieteellinen, sillä ihmisen perimästä voidaan nykyään lukea, että kaikilla on ollut sama äiti (mitokondrio-Eeva) ja isä (Y-kromosomi-Aadam) ja joitakin tuhansia vuosia sitten lähes kaikki ihmiset kuolivat (vedenpaisumus) ja olemme kaikki muutaman miehen (Nooan pojat) jälkeläisiä. Näistä asioista tekopyhät kirkon leipävirkamiehet ja monet hurskaat herätyskristityt tosin eivät tiedä (tai halua tietää) mitään tai sitten heitä uhataan potkuilla, jos uskaltavat ottaa totuuden esiin. Saattaa olla, että Prometheus-leirikin on nykyisinä Lootin päivinä riparia parempi vaihtoehto, sillä muutama vuosi riparin jälkeen 25 % nuorista aikuisista eroaa kirkosta. Ripari tulee joka tapauksessa aivan liian myöhään, sillä suomalaisen lapsen maailmankuva on valettu betoniin jo 12 vuoden iässä. Asia voidaan hoitaa kuntoon antamalla lapselle Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirja heti kun hän oppii lukemaan, sillä Raamatun mukaiseen luomiseen uskominen on tieteellistä, alkuräjähdyksestä Aadamiksi -tarina on sen sijaan ateistien jumalaton unelma maailmasta, jossa paha ei saa palkkaansa.

LOOTIN PÄIVÄT ETENEVÄT SUOMESSA

Suomi siirtyi Lootin päiviin 1.3.2017. Kesällä 2017 sato hukkui veteen, nyt kuivuus vie siitä puolet ja eläimiä joutuu teuraaksi. Vauhti kiihtyy. Vihreiden puheenjohtaja läpsii ilman paitaa homobaarissa miehiä takamuksille. Helsingin pormestari ja kirkko ovat mukana Pride-tapahtumassa.  Professori Tapio Puolimatka joutuu vaikeuksiin, kun hän pohtii pedofilian vaaraa yhteiskunnassamme, jossa ainoa synti on Lootin päivien arvosteleminen. Täytyy olla täysin raamattulukutaidoton, jos ei tajua missä ajassa elämme!

MINNE VIE UUSI TIE?

Lehdessä (26.7) on ”pirun hyvä” artikkeli maailmankaikkeuden hienosäädöstä. Siinä kerrotaan, kuinka ”kuu on ylipäänsä syntynyt siten, että juuri oikean kokoinen planeetta on törmännyt Maahan juuri oikeaan aikaan, oikealla nopeudella ja oikeassa kulmassa”. Kirjoittaja ”tietää”, että Maalla on ”vakaa magneettikenttä” ja kuinka kenttä muodostuu ”ensisijaisesti uraanin ja toriumin radioaktiivisten isotooppien hajoamisesta”. Nämä atomit olisivat olleet runsaimmillaan ”9,2 miljardia vuotta kosmoksen luomishetkestä – ja nykytiedon mukaan maapallo muodostui 4,5 miljardia vuotta sitten”.

Kirjoittaja ”tietää myös”, että ”heti kun Aurinko ja planeetan pinta vakautuivat tarpeeksi, ensimmäiset elämänmuodot ilmestyivät muovaamaan ilmakehää - - monimutkaisten eliöiden lajirunsaus saapui näyttämölle välittömästi, kun niiden tarvitsema vuorokauden pituus ja happipitoisuus oli saavutettu”.

Kirjoittajan mukaan ”planeettamme historia todistaa, että joku on määrätietoisesti, kärsivällisesti ja suunnattoman taitavasti tehnyt työtä sen parissa”.

Mikä on tämän artikkelin ongelma?

Se ei ole totta. Artikkelissa toistetaan tunnustuksellisen ateismin keskeiset filosofiset uskonkappaleet, joilla ei ole mitään tekemistä laboratoriossa toistettavan tieteen kanssa. Kyseessä on pelkkä historiallinen harhanäky, jonka tarkoitus on rakentaa ateismille perusta. Artikkeli myös varmasti miellyttää paavillista ”tiedeakatemiaa” ja muita teistisiä evolutionisteja. En lähde tässä yksityiskohtaisesti osoittamaan artikkelin vääriä väitteitä, joihin vastataan Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjassa.

On tullut aika jokaisen valita tiensä

Vaihtoehtoja on kaksi. Joko ”Alussa Jumala loi taivaat ja maan” tai ”Alussa vetyatomi loi taivaat ja maan”. Kahdella tuolilla istuminen ei vakuuta Totuutta vilpittömästi etsiviä ihmisiä. Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama kirja. Sen ilmoitusta ei pidä vääristellä ateistien kulloiseenkin maailman syntyfilosofiaan sopivaksi. On koomista kuvitella tietävänsä jotakin maailmankaikkeudesta, jonka energiasta ja aineesta 96 % on kateissa. Ei Jumala meille salaisuuksiaan kerro, totesi jo Albert Einstein. Luominen oli Jeesukselle yhtä helppoa kuin mädäntyneen Lasaruksen kutsuminen ulos haudasta. Luominen oli ihmeteko, jolloin myös fysiikan neljä perusvuorovaikutusta säädettiin tottelemaan matematiikkaa.


Päivitys 10.8.2018

Seuraavassa Uuden Tien numerossa (32/2018) kerrotiin, että edellä mainitun artikkelin lähteenä oli käytetty yksinomaan Hugh Rossin tuotantoa. Ross on susi lammasten vaatteissa. Hänen järjestönsä harhaoppi on kumottu perusteellisesti messiaanisen juutalaisen Jonathan Sarfatin teoksessa Refuting Compromise. Hänen ajamansa "progressiivinen kreationismi" ei juuri eroa Biologoksen teistisen evoluution harhasta.

UT:n pääkirjoituksessa todetaan, että: "1700-luvulle asti Raamattuun oli kristillisessä maailmassa suhtauduttu niin, että sen ajateltiin kertovan historiallisista tositapahtumista". Onko nyt käynyt niin, että UT ei enää pidä Raamattua totena ja on antanut ateistien huijata itseään? Tästä selviää, miten tämä huijaus tehtiin.

UT:ssä haastatellaan myös Eurooppalaisen raamatuntutkimusseuran puheenjohtaja OL:ää, joka toteaa: "tiedehän ei voi todistaa, että Jumala on olemassa". Kyseessä on typerä ateistien hokema, jonka hurskaat herätyskristityt ovat omaksuneet. Se, mitä Jumalasta voidaan tietää, on kuitenkin ilmeistä (Room.1:19). Näin surullisesti käy kun Jumalan Sanan arvovalta hylätään.PEKKA REINIKAINEN, LL, tietokirjailijaPekka Reinikainen on valmistunut lääkäriksi Ranskan Montpellierissä ja toiminut käytännön lääkärinä yli 40 vuotta sekä yli 10 vuotta kuntoutuslääkärinä ja koululääkärinä. Reinikainen on toiminut kolme kautta Lääkäriliiton valtuuskunnassa ja useissa valiokunnissa sekä Kunnallislääkärit ry:n hallituksessa, Helsingin aluelääkäriyhdistyksen puheenjohtajana sekä Suomen kristillisen lääkäriseuran puheenjohtajana. Hän on myös Viron kristillisen lääkäriseuran kunniajäsen. Hän on toiminut 10 vuotta sosiaalilautakunnan, 20 vuotta Helsingin kaupunginvaltuuston ja Valtioneuvoston päihde- ja raittiusasiain neuvottelukunnan jäsenenä sekä kirkolliskokouksen jäsenenä 16 vuotta.


Tahdotko antaa palautetta blogista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen .
Blogien kirjoittajat vastaavat itse blogiensa sisällöstä. Blogitekstit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä välttämättä vastaa Luominen ry:n, yhdistyksen hallituksen tai hallituksen jäsenten näkemyksiä.