Kategoria

Luominen-tiedelehden numero 4 (11)

Luominen-tiedelehden numeroon 4 liittyvät artikkelit.

Dinosaurukset olivat näkyvästi esillä lehdissä, kun joitakin vuosia sitten löydettiin jäänteitä dinosauruksesta, joka on saattanut olla suurin maapallon pinnalla koskaan astellut dinosaurus.

Luomisviikon toisena päivänä Jumala jatkoi työtään ja valmisti maapalloa sille, että kasvit voisivat kasvaa siellä, ja että eläimet sekä ihmiset voisivat elää siellä.

Hyvin tunnettu fyysikko Paul Davies sanoi jonkin aikaa sitten Nature-lehden artikkelissa, että ”elämän alkuperä pysyy yhtenä suurista tieteen ratkaisemattomista mysteereistä”.

Kreationisti-astronomi Danny Faulknerin haastattelu.

Lukiessani sekulaareja tieteellisiä lehtiä ja aikakauslehtiä en ole vielä nähnyt kirjoittajan antavan Herralle hänen nimensä kunniaa (Ps. 29:2).

Kun pidän puheita kirkoissa luominen/evoluutio -aiheesta, yksi kaikkein jännittävimmistä asioista on tavata jälkikäteen ihmisiä, jotka kertovat omia mielenkiintoisia kaskujaan tähän aiheeseen liittyen.

Luupanssarinsa, paksun ihonsa ja hitaan liikkumisensa vuoksi kilpikonna on yksi kaikkein helpoimmin tunnistettavissa olevista eliöistä maapallolla.

Nykyään monet kristityt ajattelevat, että Nooan aikana ollut vedenpaisumus oli vain paikallinen tulva. Tämä ajatus ei tule Raamatusta.

Tutustu tähän asti julkaistuihin Luominen-tiedelehtiin. Täältä näet upeasti kuvitettujen numeroiden kannet sisällysluetteloineen.

Luominen-tiedelehden numero 4

Jopa monet niistä, jotka uskovat maapallon olevan ”nuoren”, ajattelevat sen näyttävän ”vanhalta”. Mutta näyttääkö se siltä?