Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (244)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Tämän perusasian ymmärtäminen on oleellista 

Luonnonvalinnan käsitettä pidetään Darwinin kuningasajatuksena. Se tarjosi eliöiden kehitykselle mekanismin, joka pintapuolisesti näytti uskottavalta ja selitti evoluution luonnon lakien ohjaamana, automaattisena tapahtumasarjana: A New Look at Natural Selection Evoluutioon oli uskottu tätä ennen jo puoli vuosisataa fossiililöytöjen perusteella.

Jonathan Wells ottaa lähempään tarkasteluun Darwinin Lajien synty -kirjassa esitetyn väitteen uimaan lähteneen karhun mahdollisesta kehittymisestä valaaksi. Väite hymyilytti lukijoita ja Darwin poisti sen myöhemmistä painoksista, vaikka itse yhä uskoikin tällaisen muutoksen mahdollisuuteen. Mutta karhun kidan suurenemisen ohella muitakin muutoksia tarvittaisiin. 

IHMISET OVAT 99,9 PROSENTTISESTI IDENTTISIÄ

Ihmisrotuja ei ole. Moderni DNA -tutkimus vahvistaa, että olemme kaikki samaa perhettä.

POLVEUDUMME KAIKKI NOIN 5 000 VUOTTA SITTEN ELÄNEESTÄ KANTAISÄSTÄ

Tämä on todettu Y-kromosomista. Mies on XY, nainen on XX. Tuore tutkimustulos sopii hyvin Raamatussa ilmoitettuun maailman historiaan, jonka mukaan kaikki ihmiset polveutuvat Nooan pojista.

Geologi Casey Luskin kirjoittaa aiheesta Evolution News -sivustolla 15.5.2023. Luskin on kirjoittanut kirjasen viidestä tärkeimmästä suuunnittelun todisteesta. Sen voi tulostaa ilmaiseksi: Top Five Evidences For Intelligent Design

Richard Dawkins on agressiivinen ateisti

Se selviää tästä haastattelusta: Richard Dawkins vs Piers Morgan On Religion and Gender. Siinä Dawkins kertoo kohdasta 39 min eteenpäin olleensa pedofilian uhri. Tämä on saattanut vaikuttaa hänen ajatusmaailmaansa, sillä hän oli nuorena mukana seurakunnan toiminnassa. Dawkins kääntyi evoluutiouskoon, kun hänelle opetettiin yliopistossa uusdarvinismia.

Evolutionistien kambrikauden "elämän alkuräjähdys" oli merkittävä ongelma jo Charles Darwinille ja ongelma on tullut nykyään yhä ilmeisemmäksi. Eläinkunnan erilaiset rakennetyypit ilmestyvät maakerrostumiin lähes yhtä aikaa, samassa geologisessa silmänräpäyksessä. Niitä edeltävät muodot puuttuvat ja räjähdysmäisen ilmestymisen jälkeen täysin uusia rakennekaavoja ei kehity seuraavan "500 miljoonan" vuoden aikana, vaan niitä päinvastoin häviää eli kuolee sukupuuttoon! Darwin arveli ongelman ratkeavan, kun geologisia kerrostumia tutkitaan enemmän.

Tämän ennusti venäläinen nobelisti Aleksandr Solzhenitsyn, joka kirjoitti vuonna 1973 kuuluisan Vankileirien saaristo -kirjan. Suomessa kirjaa ei Neuvostoliiton aikana uskallettu julkaista. Tammi joutui painostuksen alaiseksi ja luopui hankkeesta. Tuolloinen pääministeri Kalevi Sorsa oli ruotsalaisen Wahlström & Widstandin  kustantajan Per Gdinin muistelmien Förläggarliv mukaan sanonut Tammen Jarl Hellemanille : "Tämä ei tietenkään ole painostusta, vaan kustantaja päättää itse julkaistako vai ei". Hän antoi myös ymmärtää, ettei tätä keskustelua heidän välillään ollut koskaan käyty.

Solun alkuperä on arvoitus

Jokainen biokemisti tietää, miksi soluja ei voi syntyä itsestään. Pelkkä ajatuskin itsestään syntyvistä soluista on tieteellisesti järjetön. Se on vastoin kemian ja fysiikan lakeja. Tästä syystä elämää on myös turha etsiä muualta maailmankaikkeudesta, missä vallitsevat samat kemian ja fysiikan lait. Jos muualla olisi elämää, sekin olisi luotu. Huippubiokemisti James Tour selvittää tämän asian: Dr. Tour EXPOSES the False Science Behind Origin of Life Research. On täysin ällistyttävää, että akateemisesti koulutetut evoluutiobiologit eivät ymmärrä biokemiasta edes alkeita!

Vuonna 1973 Suomessa tehtiin 23 000 aborttia. Vuonna 2022 Suomessa syntyi vähemmän lapsia kuin 1800-luvun nälkävuosina. Syntymävuotenani 1947 lapsia tuli Suomen koteihin vielä toistasataa tuhatta, viime vuonna alle viisikymmentä tuhatta.

Kun fariseukset kysyivät Jeesukselta, milloin Jumalan valtakunta tulee, lääkäri Luukas kirjasi Jeesuksen vastauksen (Luuk.17:20-37). Jeesus puhuu pitkän vastauksensa päätteeksi Lootin päivien paluusta. Se on viimeisin merkeistä, jotka ennakoivat Hänen takaisin tuloaan.

Lootin päivät

Vielä muutama sukupolvi sitten olisi ollut mahdotonta uskoa, että Lootin päivät toistuvat ennen Jeesuksen paluuta. Voisivatko Lootin päivät tulla osaksi arkipäiväämme? Näin on kuitenkin tapahtunut.

Sodoman ja Gomorran tapahtumat ovat toistuneet jo ainakin kerran aikaisemmin historiassa. Näin kävi pari sukupolvea Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeen.

Viime vuosien luonnontieteellinen tutkimus on tehnyt luomisesta kiistattoman tieteellisen tosiasian. Luomakunnasta on paljastunut Suunnittelijan sormenjäljet sen kaikilta tasoilta.

Luonnon perusvuorovaikutukset, aurinkokuntamme sijainti kosmoksessa, planeettojen rakenne ja ominaisuudet, kaikki kertovat elämänmyönteisestä suunnittelusta. Kaikki on suunniteltu, jotta eläviä soluja voi olla olemassa. Soluja, jotka voivat nähdä, kuulla, haistaa ja maistaa!

Sivu 3 / 18