Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (55)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Kaikki rakastavat dinosauruksia - ja tästä syystä ne ovat evolutionistien tärkeimpiä lasten aivojen pesuaineita. Suurimpien koskaan eläneiden maaeläinten luurangot ovat monien museoiden vetonauloja. Niiden avulla ihmisiä aivopestään ateisteiksi kouluopetuksessa, tiedelehdissä ja luonto-ohjelmissa väittämällä, että ne elivät yli 65miljoonaa vuotta sitten. Näin lähes kaikki ihmiset ohjelmoidaan darvinisteiksi, sillä jos väite on totta, on johdonmukaista ajatella, että elämä on kehittynyt lämpimään lammikkoon itsestään ilmestyneestä alkusolusta, kuten Darwin haaveili.  Jättimatelijat eivät myöskään olisi "mahtuneet" Nooan arkkiin, joten Raamatun täytyy olla satukirja. Miten eläimet mahtuivat sinne, selviää Kysymyksiä ja vastauksia luomisesta -kirjasta.

Jos voidaan osoittaa, että dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon vain joitakin vuosisatoja sitten, tämä tuhoaa ateismin ja palauttaa Raamatun arvovallan. Tämä selittää sen ”apinan raivon”, millä tuoreita tutkimustuloksia torjutaan ja Raamatun mukaiseen luomiseen uskovia pilkataan.

Monet tietävät miltä päähän kohdistunut isku tuntuu. Siitä voi seurata aivotärähdys, kallonmurtuma, pysyvä aivovamma tai kuolema. Näihin törmäsin työskennellessäni 1970-luvulla sairaalan päivystyspoliklinikalla ennen kypäräpakon voimaantuloa. Monet puupäät ajavat vieläkin polkupyörällä tai skeittaavat ilman kypärää ja aivojaan arvostavilla ihmisillä on etuoikeus kustantaa heidän hoitonsa ja kuntoutuksensa.

Käyttääkö tikka kypärää?

Tikka saa ravintonsa, ilmoittaa olemassaolonsa ja tekee pesäkolonsa törmäämällä pää edellä puuhun jopa 25 kilometrin tuntinopeudella. Se tekee tämän joka päivä keskimäärin 12 000 kertaa hymy suupielessä. Evolutionistit väittävät, että miljoonien vuosien aikana evoluutio on vähitellen estänyt tyrmäävän iskun aiheuttaman tajuttomuuden ja lievittänyt siitä seuraavia kallo-, aivo- tai silmävauriota.

Kiinalaiset tiedemiehet tutkivat tikan nakutusta ja niiden kalloja ja aivoja. He mittasivat iskun voimaa, käyttivät erikoiskameroita ja tarkkailivat iskuja kuin hidastetussa filmissä. Aivot ja kallot tutkittiin radiologisesti ja mikroskooppisesti. Kallojen murskaantumisen kestämistä testattiin lopuksi tietokoneen avulla tehdyssä simulaatiokokeessa, jossa kalloista tehtiin kolmiulotteinen malli.

Loma Lindan yliopiston apulaisprofessori, lääkäri ja tutkija Paul Giem vieraili Suomessa 13.4. Hän aloitti luentonsa kristillisen lähetystyön haasteista. Sen jälkeen kun Charles Lyell ja Charles Darwin onnistuivat uskottelemaan ihmisille, että Raamatun 1. Mooseksen kirjan alkuluvut kertovat myyttisistä tapahtumista, loppuakaan Raamatusta ei enää pidetty totena. Tästä seurasi, että alati muuttuvat tieteenfilosofiset tulkinnat maailman ja ihmisen alkuperästä korvasivat Jumalan ilmoituksen.

Kirkon jäsenmäärä on vapaassa pudotuksessa, koska se on menettänyt uskottavuutensa. Teologiset tiedekunnat kouluttavat jumalattomia ”uskonnon asiantuntijoita”, eivät Raamatun uskottavuuden puolesta kamppailevia pappeja. Raamatun kirjoitukset tietysti toteutuvat tässäkin: ”Katso, he ovat hylänneet Herran sanan – mitä viisautta heillä voisi olla?” (Jer.8:9). ”Valhetta on kirjoittanut kirjanoppineiden valhekynä” (Jer.8:8).

Tuho alkoi 1700-luvun ”poliittisesta geologiasta” ja poliitikko-lakimies Charles Lyellistä, joka ”halusi vapauttaa tieteen Mooseksesta”, jotta päästäisiin eroon kuninkaasta, voitaisiin ryöstää kehitysmaat ja maksaa tapporahaa aboriginaaleista. https://creation.com/charles-lyell-free-science-from-moses Sitä ennen kaikki hyväksyivät sen tosiasian, että maakerrostumat olivat vedenpaisumuksen ja sen jälkikatastrofien tulosta ja vuoden 1705 brittiraamatussa oli vielä realistinen kuva Nooan arkista.

Vihamielinen todistaja on usein paras todistaja. Pomminkestävä evolutionisti, alan professori Michael Lynch kirjoittaa Genetics -lehdessä (Vol. 202, 869-875, March 2016), kuinka lääketiede ja turvallinen hyvinvointiyhteiskunta rappeuttavat ihmiskunnan perimää kiihtyvällä nopeudella. Luonnonvalinta ei poista perimään väistämättä kertyviä lievästi vahingollisia mutaatioita. Mutaatioiden korjaustoiminto rappeutuu myös. (seurakuntalainen.fi) Lynchin mukaan erityisen huolestuttavaa on ihmisaivojen rappeutuminen.

Juutalaiset laskevat ajan kulun luomisesta. Heidän ajanlaskunsa mukaan menossa on vuosi 5778. Jumalan valittu kansa on moneen muuhun ajanlaskutapaan verrattuna paljon lähempänä totuutta.

Elämme kertakäyttöisessä maailmassa, joka luotiin ajattomaan iankaikkisuuteen muutamaksi vuosituhanneksi. Miksi? – olisin "jumala", jos tietäisin sen.

Alussa Jumala loi (1.Moos.1:1) --- lopussa ei enää ole oleva aikaa (Ilm.10:6). Aika loppuu, kun sitä ei enää voida mitata, koska mittausta varten tarvittava aine tuhoutuu silloin kun Herran päivänä: ”taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat (2.Piet.3:12).

Tämä kuulostaa mielettömältä, koska ihmiset on aivopesty uskomaan 13,8 miljardin vuoden ikäiseen maailmaan, joka syntyi tuntemattomasta syystä tapahtuneessa ”räjähdyksessä” vain päättyäkseen lopulta ”lämpökuolemaan”, jolloin mitään ei enää voi tapahtua.

”Tieteelliset” alkuperätodistukset ovat lähes poikkeuksetta osoittautuneet myöhemmässä tarkastelussa vääriksi. Tämä ei yllätä. Esimerkiksi ateistien ja teologisten tiedekuntien kiveen hakattu usko alkuräjähdykseen on väärä lähtökohta. Kokeellisen tieteen tutkimustuloksia on nimittäin turha yrittää sovittaa väkisin väärään opinkappaleeseen!

Tähtitiede oli joskus havaintoihin perustuvan tieteen lippulaiva. Nykyään se on muuttunut tarinoinniksi, missä hämärillä "havainnoilla" pimeästä energiasta, pimeästä aineesta ja väitteillä alussa tapahtuneesta valon nopeuden ylittämisestä yritetään pönkittää jumalatonta luomiskertomusta. Totuus näyttää nykyään olevan sillä, jolla on kiehtovin tarina.

Tunnustuksellisen kristinuskon opettaminen on kitketty huolellisesti pois kaikesta opetuksesta – mutta koskeeko tämä opetushallituksen määräämä sensuuri kaikkia uskontoja?

Nykyvanhemmat valittavat välittömästi, jos heidän lapsiaan on "saastutettu" rukouksella tai virrellä. Ainoa sallittu uskonto on opetus itsestään ilmestyneestä maailmasta, jolla ei ole mitään tarkoitusta. Tätä uskontoa pidetään yhtä itsestään selvänä totuutena kuin painovoiman olemassaoloa, ja sitä opetetaan lopullisena tieteellisenä totuutena, jota ei ole lupa asettaa kyseenalaiseksi. Tämä on voimassa päiväkodista lähtien.

Ainoa suomalainen yleisnero ei ollut telaketjuateisti ja kosmologi Kari E., selkäsairauksien asiantuntija ja tähtitieteilijä Esko V. tai kaiken parhaiten tietävä teistinen evolutionisti Eero J, vaan Elias Lönnrot. Hän oli Suomen kansalliseepoksen Kalevalan sekä Kantelettaren kokoaja, kielentutkija, lääkäri, suomalaisen kasvitieteen uranuurtaja ja virsirunoilija. Lönnrot oli suomen kielen uudistaja, useiden sanakirjojen toimittaja ja ensimmäisen suomenkielisen aikakauslehden kustantaja sekä toimittaja. Hän julkaisi useita kansaa valistaneita terveys- ja tiedejulkaisuja. Lisäksi hän suomensi useita virsiä.

Näin todetaan tammikuun 2018 Lääkärilehdessä. Jos suolistosi bakteerit ovat sekaisin, suolisto tulee läpäisevämmäksi ja sieltä imeytyy kehoon enemmän erilaisia aineita.

Tämä vaikuttaa moneen asiaan elimistössä ja saattaa lisätä myös allergiaa ja tulehduksellisia suolistosairauksia, joiden määrä on lisääntynyt Suomessa räjähdysmäisesti! Allergiaa on vähemmän esimerkiksi Venäjän Karjalassa, missä ruokavalio on erilainen, liikuntaa enemmän ja vähemmän ylihygieniaa. Koska siellä myös kuituja on ravinnossa enemmän, suolistobakteerit pureksivat niitä, eivätkä käy suoliston limakalvojen kimppuun.