Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (78)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Tämä havainto on tuorein naula kehitysopin kirstuun! Michael Oard kirjoittaa näistä tutkimustuloksista yhteistyökumppanimme CMI:n sivulla. Viite hänen englanninkieliseen kirjoitukseensa on tämän artikkelin lopussa. Viitteessä on myös kuvat ja lähteet. Tämä blogitekstini perustuu Oardin katsaukseen.

Maakerrostumista puuttuu valtava määrä geologista aikaa. Tästä tosiasiasta tutkija Derek Ager huomautti ensi kerran jo vuosia sitten. Maastossa tehdyt havainnot eivät sovi väitettyyn geologiseen ajanmääritykseen. Aukkoja on enemmän kuin kerrostumia. Aukkoja on lisäksi kaikkialla, toteaa tutkija Peter M. Sadler. On ällistyttävää, että tästä huolimatta Ager väittää sedimentin kertymisen olleen tauotonta, eikä piittaa aukoista ollenkaan, kuten hänen alhaalla kursivoidusta kommentistaan käy ilmi.

Ateistit ja teistiset evolutionistit kieltävät vedenpaisumuksen

Geologit väittävät, että Raamatussa kuvattu vedenpaisumus ei olisi voinut synnyttää nykyisin havaittavia kerrostuneita sedimenttikivilajeja. Asia on käytännössä kuitenkin täsmälleen päinvastoin, sillä vallitsevan akateemisen opin, uniformitarianismin, mukaiset geologiset tapahtumat eivät selitä nykyisten kerrostuneiden kivilajien olemassaoloa. Kerrostuneita kivilajeja nimittäin on yllättävän vähän Maan väitettyyn pitkään ikään nähden. Nykyinen kerrostumisnopeus tuottaisi paljon enemmän, jos ”nykyisyys olisi avain menneisyyteen” eli uniformitarianismi olisi totta. Sen mekanismi kerryttäisi valtavan määrän sedimenttiä 4,5 miljardissa vuodessa. Kerrostumien puutetta selitetään aputeorioilla, mutta se ei auta, vaan maakerrostumat todistavat, että vallitseva uniformitarianismi ei ole totta!

Siteeraan seuraavassa yhteistyökumppanimme CMI:n Lucien Tuinistran kirjoitusta. Jeesus 2.0 ei tarkoita uutta tulkintaa Jeesuksen merkityksestä, vaan viittaa Hänen takaisin tuloonsa, johon uskovien pitää valmistautua ja josta heidän tulee kertoa uskosta osattomille.

Nykyisen rappioyhteiskuntamme tunnuslause kuuluu: ”Ole suvaitsevainen”? On annettava kaikkien kukkien kukkia ja pidettävä totuutta "suhteellisena". Kaikesta on keskusteltava, luovuttava ehdottomista periaatteista ja sopeuduttava valtavirtaan. Totuus selvitetään äänestämällä. Ellei tähän sopeudu, on yhteiskunnan ulkopuolinen, halveksittu fundamentalisti, jollaisia ei suvaita.

Kun valetta ryhdytään osoittamaan todeksi tieteen arvovallalla, tuloksena on farssi

Wikipedian mukaan farssi on komedia, jonka viihdyttävyys perustuu väärinkäsityksiin, yhteensattumiin, absurdeihin tilanteisiin, verbaaliin huumoriin ja nopeaan, loppua kohden kiihtyvään juoneen. Kirurgi Mikko Tuuliranta on analysoinut useita evoluutiotieteen farsseja. Hän on muun muassa leikellyt tyylikkäästi palasiksi lukion biologian evoluutio-opetuksen kirjassaan BIOS-1 - Evoluutio-osion analyysi BIOS-1 on välttämätön eloonjäämispakkaus kaikille lukion biologian pakolliselle evoluutio-aivopesulle altistuville. Tuuliranta on myös arvioinut tuoreen teoksen Evoluutio – Miten lajit kehittyvät? (Juha Valste, SKS, 2018). Seuraava teksti on Tuulirannan arvio kirjasta:

Siitä ei suurelle yleisölle kuitenkaan kerrota juuri mitään - - vai oletko lukenut iltapäivälehtien lööpeistä, että:

"TIEDE VAHVISTAA 6000 VUOTTA SITTEN TAPAHTUNEEN LUOMISEN".

Ateistitiedemiehillä on tapana väittää, että luomisnäkemys on järjetön, koska evoluutio on heidän mielestään itsestäänselvä asia. He väittävät, että evoluutio on yhtä varma asia kuin painovoiman olemassaolo. Mutta voiko evoluution todistaa oikeaksi maalaisjärjen avulla?

Kehitysoppiuskovaiset väittävät, että evoluutio on varmempi asia kuin omenan putoaminen puusta kohti Maan keskipistettä.

He uskovat, että tuntemattomasta syystä itsestään ilmestyneet, luonnon neljä hyperhienosäädettyä perusvuorovaikutusta, järjestivät täysin älyvapaasti aution planeettamme atomit lisääntyviksi eliöiksi. Tämä on valitettavasti vastoin vahvinta tunnettua luonnon lakia eli lämpöopin toista pääsääntöä, joka todellisuudessa kuljettaa maailmaamme vuorenvarmasti kohti lämpökuolemaa.

Ovelat evolutionistit kiertävät tämän tosiasian väittämällä, että järjestys voisi lisääntyä, jos paikalle tuodaan ulkopuolista energiaa. Tämä tarkoittaa samaa kuin että pino lautoja järjestyisi itsestään Kerimäen kirkoksi, kunhan aurinko vain paistaisi pinoon riittävän kauan.

Evolutionistien itse itsensä luoneen maailman ”luoja” on luonnonvalinta, joka jatkuvasti poimisi voittokuponkeja sattumalappujen kopiointivirhekulhosta, ja näin ”kyhäisi kasaan” miljoonia lajeja. Mutta onko tämä tiedettä vai jumalatonta filosofiaa?

Ihmisellä on ainutlaatuiset äänihuulet, kurkunpää ja suu, jotka mahdollistavat usean oktaavin äänenkäytön. Lisäksi kielemme ja huulemme ovat lihaksikkaat ja niillä voi säädellä ääntä. Leukamme on jykevä, toisin kuin simpansseilla, koska monet huultemme lihaksista ankkuroidaan leukaan. Simpansseilla kyseisiä lihaksia ei ole ja siksi ne eivät tarvitse jykevää alaleukaa.