Elävät fossiilit

Toimittajalta: Tämä on vanha artikkeli Luominen-lehden numerosta 3. Julkaisemme säännöllisesti verkkosivuillamme artikkeleita vanhoista, myynnistä poistuneista Luominen-lehdistä. Vanhat artikkelit eivät ota huomioon uuden tutkimuksen paljastamaa lisätietoa ja uusia näkökulmia. Toisinaan samasta aiheesta on myöhemmin julkaistu uusia artikkeleita.
Dr Joachim Scheven
Joachin Scheven

Suurin osa ihmisistä ei tiedä, että on olemassa liioittelematta satoja erityyppisiä eläviä eläimiä ja kasveja, joiden peruspiirteet ovat pysyneet muuttumattomina fossiileihin verrattuna. Tämän tosiasian vuoksi on vaikea uskoa, että elävien eliöiden ja niitä vastaavien fossiilien välillä olisi ollut miljoonia kuviteltuja kehitysopillisia vuosia.

Luominen-lehdessä on esitelty esimerkkejä elävistä fossiileista DR Joachim Schevenin ystävällisellä luvalla, jonka valvonnassa onkin maailman suurin elävien fossiilien kokoelma. Tämä uskon varassa rahoitettu kokoelma on näytteillä Dr Scevenin LEBENDIGE VORWELT-luomismuseossa (Unterm Hagen 22, D-58119 Hagen, Saksa).

Fossiiliaineiston vastaansanomaton viesti kertoo muut­tu­mat­to­muu­desta, ei kehit­ty­mi­sestä. Tie­ten­kin monet eliöt ovat kuolleet sukupuuttoon, eikä niitä siten enää voida löytää elävinä, mutta myös­kään niissä ei ole havaittavissa merkkiäkään todel­li­ses­ta kehit­ty­misestä vaan läpi fos­sii­li­aineis­ton ne pysyvät samana.

Elävä Comptonia peregrina Pohjois-Amerikasta.

Yllä elävä Comptonia peregrina Pohjois-Amerikasta.

Alla sama Comptonia-laji fossiilina, oletettavasti miljoonia vuosia vanhempana. Evoluutiota ei ole tapahtunut.

Sama Comptonia-laji fossiilina, oletettavasti miljoonia vuosia vanhempana. Evoluutiota ei ole tapahtunut. Eläviä amerikanmolukkirapuja, Limulus polyphemus.

Yllä eläviä amerikanmolukkirapuja, Limulus polyphemus.

Alla Limulus-fossiili Solnhofenin kalkkikivessä – ylempi jurakauden kerrostuma (oletettavasti noin 140 miljoonan vuoden ikäinen). Tämä on vakava haaste evoluutiolle.

Limulus-fossiili Solnhofenin kalkkikivessä – ylempi jurakauden kerrostuma (oletettavasti noin 140 miljoonan vuoden ikäinen). Tämä on vakava haaste evoluutiolle.

JOACHIM SCHEVEN
Dr Joachim Scheven on zoologi/paleontologi, jonka tohtorintutkinto on Münchenin yliopistosta. Hän toimi tutkijabiologina Tübingeniläisessä instituutissa ja opetti sekä Afrikassa että Saksassa ennen kuin pystytti itse keräämänsä kokoelman "eläviä fossiileja" vedenpaisumuksen geologiasta kertovaan näyttelyyn Lebendige Vorwelt-museoon Saksan Hagenissa.

Creation 16(1):6, joulukuu 1993
Copyright © Creation Ministries International.
Used with permission. Käytetty luvalla.
Kuvat ©: Joachim Scheven, LEBENDIGE VORWELT-museo