Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (244)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Verkkokalvo ei ole ”älytön”, se mukauttaa toimintansa 

Darwinille ajatus silmän kehittymisestä tuotti päänvaivaa. Silti hän uskoi sen kehittyneen valolle herkistä soluista. Nykyiset ateistit sen sijaan naureskelevat ihmisen silmälle. He pitävät sitä ”sokean kellosepän” askartelemana kehnona tekeleenä ja ”todistavat” väitteensä silmän rakenteessa näkemiensä ”virheiden” avulla.

Ateistit yrittävät epätoivoisesti torjua Jumalan olemassaolon vetoamalla luomakunnassa näkemäänsä ”huonoon suunnitteluun”. Heidän tärkein ”esimerkkinsä” tästä on ihmisen silmä.

Silmiemme Suunnittelija on kuitenkin tehnyt laitteen, joka voi toimia ”kaurapuurolla” jopa sata vuotta ilman huoltoa, pattereiden vaihtamista tai akun latausta. Filmiä tai muistikortteja ei myöskään tarvitse lisätä. Kuvallisen tiedon varastointikapasiteetti on päätähuimaava. Kokoonpano- ja toimintaohjeet on mahdutettu niin pieneen tilaan, ettei tiedosto näy edes valomikroskoopissa. Saavutettu näön tarkkuus ja miljoonien eri värisävyjen erottamiskyky on hämmästyttävä suoritus.

Erittäin viiltävä kirurgin puheenvuoro

Mikko Tuuliranta arvioi uutuuskirjassaan nykyteologien sitoutumista alkuräjähdykseen ja evoluutioon Jumalan Sanan asemesta. Kirjan kansi viestii heidän evoluutioepäjumalastaan - kultaisesta kehityksemme vasikasta. Kirja on upeasti taitettu ja kuvitettu. Tuuliranta analysoi kirurgin veitsen terävyydellä Eero Junkkaalan kirjaa Onko mitään järkeä uskoa Jumalaan? ja piispojen Tieteen lahja -pamflettia. Tuulirannan kirja tarjoaa ratkaisun seurakuntien kohtaloon – häviävätkö ne olemattomiin vai kasvavatko ne voimallisen herätyksen vauhdittamina, jos niissä opetetaan, että Raamatun ilmoitus on totta ja evoluutio tarua.

Koska kyseessä on eräs uusateistien tärkeimmistä perusteluista, jonka mukaan ”älykkään suunnittelun puute eli ’huono suunnittelu’ luomakunnassa”, tässä tapauksessa silmissä, poissulkisi Jumalan, käsittelen aihetta perinpohjaisemmin kolmessa blogissa.

Kuulevan korvan ja näkevän silmän – molemmat on Herra luonut (Sananl.20:12)

”Hän, joka on luonut silmän - hänkö ei näe?” (Ps.94:9)

Ateistit ”kehittyvät”, kun ateismia ei enää voida tieteen avulla osoittaa oikeaksi. "Kehitys" on edennyt seuraavien välimuotojen kautta; ensin uusateisteiksi ja lopulta antiteisteiksi (=Jumalan vastustajiksi). Tämä on luonnollinen seuraus heidän kehitysoppinsa romahtamisesta ja Älykkään suunnittelun esiinmarssista. Uusdarvinismi on muuttunut sokeaksi uskoksi.

Silmä on satumainen, mutta korva on ennen kuulumattoman korkealaatuinen. Samalla tavoin kuin silmän toiminnasta mitään tietämättömät uusdarvinistit pitävät näköaistia ”summamutikassa 'suunniteltuna', sokean evoluution sattumatuotteena" Fibre optics in the eye, he pitävät ihmisen korvalehteä ”tarpeettomana surkastumana”, joka olisi jäänne ”eläinesi-isiemme” suiposta korvasta, jota lihakset liikuttelivat. Täydellisen tietämättömyytensä tukemina he väittävät, että ”korvissamme on lukuisia osia, joita emme enää tarvitse”.

Luonnonlait eivät synnytä elämää, eliöiden mykistävästä teknologiasta nyt puhumattakaan. Tämän ymmärtää jo lapsikin (Matt.19:14). On opiskeltava yliopistossa vuosikymmeniä kehittyäkseen Raamatussa kuvatun mukaiseksi, järjettömäksi typerykseksi, joka on sokea luonnossa nähtävälle suunnittelulle! (Ps.94:8; 92:5-7). Tällainen tyhmyys ei jää seuraamuksia vaille (Room.1:18-32).

Näinkö tavattoman lyhyt se elämä oli”, totesi uskova ystäväni, joka kuoli syöpään viisikymppisenä. Hän ei ollut katkera, vaan hämmästeli elämän lyhyyttä. Jokaisella meistä on mahdollisuus kuolla 60 kertaa minuutissa, sillä seuraava sydämesi lyönti voi olla kammiovärinä. Elämämme on kuin lepattava liekki Jumalan käden suojassa. Psalmissa todetaan: Opeta meitä laskemaan päivämme oikein, että saisimme viisaan sydämen” (90:12).

KROMOSOMEJA JA DNA:TA ERISTETTIIN DINOSAURUKSEN SOLUISTA 

Dr Mary Schweitzerin tutkimusryhmä julkaisi tammikuussa 2020 hämmästyttävän artikkelin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti dinosauruksen jäänteistä löydetyistä ehjistä soluista, joissa on tunnistettavia kromosomeja ja vasta-aineille reagoivaa DNA:ta. Löytö on täysin odottamaton ja uskomaton, eikä sovi ollenkaan darvinistiseen alkuperätarinaan, vaan kumoaa sen:

180 miljoonaa vuotta vanhaa ja edelleen elastista pehmytkudosta?

Johtava tiedelehti Nature julkaisi joulukuussa 2018 ällistyttävän artikkelin, jossa todetaan kuinka pehmytkudokset vahvistavat jurakauden kalaliskon olleen tasalämpöinen Soft-tissue evidence for homeothermy and crypsis in a Jurassic ichthyosaur Yksi 22 kirjoittajasta on Mary Schweitzer, joka järkytti tiedemaailmaa vuonna 2005, kun hän osoitti pehmytkudosta dinosaurusten jäänteissä. Tätä oli siihen asti pidetty mahdottomana. Alkuperäisten pehmytkudosten, proteiinien ja DNA -jaksojen säilymistä muutamaa vuosituhatta kauemmin pidettiin mahdottomuutena – myös ihanneolosuhteissa. Tämä käsitys kumoutui, kun Schweitzer osoitti niiden kiistattoman olemassaolon hyvin säilyneissä dinosaurusten luissa.

Sivu 8 / 18