Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (55)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

DNA:n rakenne selvisi vuonna 1953. Hämmästys oli tavattoman suuri, kun todettiin, että tähän perimämolekyylien nauhaan voi varastoida tietoa digitaalisesti neljän ”koodikirjaimen” avulla. DNA toimii tiedon tallennusalustana paperiin tai muistitikkuun verrattavalla tavalla. Paperille kirjoitetaan sovituilla aakkosilla ymmärrettävää tekstiä tai tyhjään muistitikkuun siirretään tietoa tarkoitukseen valittuja 0 ja 1 symboleja käyttäen. Morseaakkoset koostuvat pisteestä ja viivasta.

Francis Crick, joka yhdessä James Watsonin kanssa paljasti DNA:han kätketyn digitaalisen koodin eli DNA:n ”aakkoset”, toimi toisessa maailmansodassa koodinmurtajana! Arkkiateisti Richard Dawkins on myöntänyt, että DNA:n koodi muistuttaa tietokoneohjelmaa ja Bill Gates on sanonut, että se on kuin tietokoneohjelma, mutta paljon, paljon monimutkaisempi kuin mitä Microsoft pystyy tekemään.

Tämä tapahtui epäilemättä ilman, että toimitus edes huomasi koko asiaa. Tiedepalstan artikkelissa 4.12.2017 todetaan aluksi kiitettävän rehellisesti, että: ”Kun maapalloa olivat miljardien vuosien ajan hallinneet yksisoluiset bakteerit, alkoi noin 500 miljoonaa vuotta sitten syntyä aivan villejä monisoluisten eläinten konsepteja - - ei tiedetä tarkalleen, miksi monimutkaiset eläimet syntyivät juuri silloin. Ehkä sääntely purkautui - - lähes kaikki nykyiset eliöt periytyvät 500 miljoonaa vuotta sitten eläneistä”.

Mikä edellä mainitussa upottaa evoluution?

Evoluution näkökulmasta Maa on bakteerien planeetta. Ne muuntelevat villisti, esimerkiksi kolibakteerin pangenomissa on enemmän geenejä kuin ihmisellä (kuten kirjasta Evoluutio ja biologinen informaatio, datakirjatkustannus.fi, selviää) ja ne tuottavat jälkeläisiä jopa 15 minuutin välein. On hyvin vaikeaa uskottavasti uskotella, että bakteerit olisivat kiinnostuneita vähennysjakautumisesta, suvullisesta lisääntymisestä ja 9 kuukautta kestävästä raskaudesta! Pahaa aavistamattomille ihmisille ei kuitenkaan kerrota mitään tästä ratkaisemattomasta ongelmasta, joka upottaa evoluution.

Näin väitetään Helsingin Sanomien tiedepalstalla 1.12. Otsikko kuuluu: ”Pieneen kameraan mahtuu supernäkö” ja tekstissä arkkievolutionisti Timo Paukku tunnelmoi: ”Suomalainen hyperspektrikamera näkee paljon enemmän kuin silmä”.

Paukun tarinointi kompastuu jo lähtötelineisiin, sillä silmä ei ole kamera, vaan ikkuna, jonka läpi aivomme katselevat ulos. Hyperspektrikameran salaisuus on, että se kerää tietoa kameran kennon yksittäisiin pikseleihin kuten tavallinen kennokamera. Paukku kirjoittaa: ”Ero on siinä, että jokainen pikseli nappaa tietoja eri aallonpituuksilla. Jokaiseen kuvapisteeseen eli pikseliin saadaan kaikki kohteen aallonpituudet, myös infrapuna – – silmämme kehittyi evoluutiossa näkemään vain 400-700 nanometrin aallonpituuksia, siis punaisen, sinisen ja vihreän ja niiden sekoitukset. Hyperspektrikamera näkee infrapunan avulla 700-1000 nanometrin aallonpituuksia”.

Luonnontiede ei voi koskaan selittää tietoisuutta, koska se etsii vain parasta jumalatonta selitystä ja on sokea suunnittelulle. Monille on yllätys, että media ja tiedeyhteisö, joille vain aine on todellista, on lukinnut ihmisten mielet totuudelta.

Ihmiset eivät enää osaa ajatella, että olisi muutakin kuin ainetta

Ihminen on tosin aina paennut totuutta. Jeremia toteaa: ”Totuus on hävinnyt heidän suustaan” (Jer.7:28). ”Alkuperätiede” muuttuu pelkäksi filosofoinniksi, kun se ylimielisesti poistaa Älykkään suunnittelun työkalupakistaan. Tämä filosofointi tarjoillaan suurelle yleisölle samalta lautaselta kuin insinööritieteen tulokset. Huijaus onnistuu täydellisesti!

Hollannin Radboudin yliopiston tanatologian professori Eric Venbrux puhui Helsingin yliopistolla eutanasiasta 31.10.2017. Venbrux on antropologi, joka pohti esitelmässään myös, miksi kaikki tapahtuu juuri Hollannissa. Asia on Suomessa erittäin ajankohtainen, sillä eduskunta käsittelee parhaillaan eutanasiasta tehtyä lakialoitetta.

Mielenkiintoista on, että myös Hollannissa on juuri nyt käynnissä vilkas keskustelu eutanasiasta. Monet asiantuntijat sanovat, että Tuhannen ja yhden yön tarinoiden ”Aladdinin lampun henki on päässyt irti”! Useat eutanasian mukanaan tuomat ilmiöt ovat herättäneet hollantilaisten asiantuntijoiden pelon irti päässeestä kuoleman kulttuurin lampun hengestä. Nyt on myös näytetty toteen, että niin sanottu kalteva pinta eli liukuminen kuoleman kulttuuriin on tapahtunut. Jos joku vielä väittää, että eutanasian perusteluja ei, lain säätämisen jälkeen, jatkuvasti laajennettaisi, hän ei todellakaan tiedä mitä parhaillaan tapahtuu! Tapahtunut osoittaa myös, että ”aukottoman” eutanasialain kirjoittaminen on täysin mahdoton tehtävä!

Raamatun ensimmäinen lause kattaa kaiken: ”Alussa Jumala loi taivaat ja maan”. Raamattu alkaa täydellisellä lauseella. Tällaista ilmaisua ei ole missään ihmisen keksimässä uskonnossa. Jumalan kirjallinen viesti ihmisille alkaa nerokkaalla lauseella, joka sisältää lyhimmässä mahdollisessa muodossa kaiken tarvittavan tiedon maailman alkuperästä. Se on myös muotoiltu niin, että jokainen voi ymmärtää asian!

Pimeys ei luonut maailmaa, vaan alussa ”tuli valkeus” (1.Moos.1:3). Kolmiyhteinen Jumala loi maailman. Jumalaa tarkoittava heprean sana Elohim on monikkomuoto eli Isä Jumala, Poika Jumala ja Pyhä Henki Jumala. ”Jumala on valo, hänessä ei ole mitään pimeyttä” (1.Joh.1:5). Luodut valot eli aurinko, kuu ja tähdet tehtiin vasta neljäntenä luomispäivänä. Kun uusi taivas ja uusi maa luodaan, nykyisten kadottua, Uusi Jerusalem ei tarvitse valokseen aurinkoa eikä kuuta, sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppuna on Karitsa (Ilm.21:1,23).

Lääkäreitä on puhuttanut YLE:n röyhkeä tyyli markkinoida kannabista turvallisena lääkkeenä ja toimittajien ammattitaidoton tyyli kritisoida lääkäreiden toimintaa. Vaarana on, että potilaat lopettavat lääkityksiään ja ryhtyvät käyttämään kannabista. Professori Eija Kalso varoitti ohjelmassa kannabiksen vaaroista, mutta varoitukset sensuroitiin pois. Kalso kommentoi: "Veronmaksajat yllä­pi­tävät Yleis­ra­diota, jon­ka pi­täisi tar­jota kansa­lai­sille puoluee­tonta ja tosia­sioihin perus­tuvaa tie­toa tär­keistä asioista, ku­ten tervey­destä. Vii­me vii­kolla Ylen uskot­tavuus kär­si kak­si ker­taa, se­kä MOT- (mie­len­ter­vey­den/luu­lo­sai­rauden lääke­hoi­dosta) et­tä Uu­si akuutti (hy­vä/paha lääke­kan­nabis) -ohjel­missa".

Historiassa tapahtuneen luomisen tieteellinen vahvistaminen on tärkeää. Jumala ei luonut ihmisiä kvintiljoonien kuolemien kautta neljässä vuosimiljardissa, vaan Sanallaan 6. luomispäivänä. Tätäkin tärkeämpää on julistaa evankeliumia Jeesuksesta, joka on Luoja, Pelastaja ja Tuomari. Jumalan Sana on kokonaisuus. Evankeliumia ei voi ymmärtää, jos 1. Mooseksen kirja ei ole totta.

Seitsemän vuoden ikäinen Sisu tiedustelee (HS 20.10) väestötieteen professorilta ihmiskunnan kohtaloa. Väestötieteen professori väistää kysymyksen ja arvelee, että ihmisten loppuminen edellyttäisi luultavasti jonkinlaista suurta tuhoa. Jälleen kerran on todettava näiden vastaajien tietämättömyyden syvyys. Tällaiset professorit ovat oman kapean alansa tuntijoita, mutta täysin maallikoita sen ulkopuolella. Ihmisiä nimittäin uhkaa sukupuutto, kuten kaikkia lajeja, mutta ihminen on muihin verrattuna lähestymässä sukupuuttoa turboahdetulla nopeudella, kun vahingollisia mutaatioita kertyy miljoonakertaisella nopeudella ”hyödyllisiin” nähden ja ”hyödyllisten” hyöty voidaan perustellusti kyseenalaistaa, koska ne eivät tuota täysin uutta tietoa ja ovat lisäksi pääosin valinnan ulottumattomissa. Ihmiskuntaa vaivaa jo yli 200 000 perinnöllisiä sairauksia aiheuttavaa mutaatiota. (https://crev.info/2011/06/110605-genetic_entropy_confirmed/ http://www.genetics.org/content/202/3/869)

Vahingollisten mutaatioiden kertyminen on evoluution suuri ongelma, jolta kaikki sulkevat silmänsä!

Tämä johtuu siitä, että perimän DNA-informaatio on toiminnallista. Kun sen tasaisen tappava tuhoutuminen kohti säädettyä sukupuuttoa lähestyy, on myös helppo ymmärtää miksi virheettömäksi luodun perimän avulla elettiin alussa lähes tuhat vuotta ja Aadamin ja Eevan pojat ja tyttäret (1.Moos.5:4) saattoivat mennä turvallisesti naimisiin. Lapsella on vanhempiinsa verrattuna aina noin sata uutta mutaatiota, joista 10% on vahingollisia. Tahti kiihtyy ja sukupuutto voi olla edessä jo noin 6 sukupolven (120 vuoden) kuluttua totesi emeritusprofessori Matti Leisola Tieteiden talolla 19.10 viitaten Michael Lynchin tutkimuksiin. Lynch on ”vihamielinen todistaja” eli maallistunut tiedemies.

Tietokirjailija Jussi Viitala väittää (17.10), että ”evoluutio on luonnon laki” (https://yle.fi/uutiset/3-9886049). Hänen mukaansa ”evoluution periaate on pitänyt pintansa ja todistusaineisto on kasvanut niin musertavaksi, ettei sitä millään saivartelulla enää voi kumota”. Viitala toteaa, että ”elämän suunnittelija ei ole suunnitellut mitään”.

Silmän ”huono” suunnittelu vahvistaisi tämän väitteen.
Viitala kysyy: ”Minkä takia piti laittaa verkkokalvon päälle vielä hermosäikeiden, verisuonten ja hermoganglioiden sekamelska sotkemaan ja hämärtämään näkymiä?”. Tämän vanhentuneen väitteen olemme kumonneet luominen.fi sivustolla artikkelissa Silmän hienosäätö ”takaperin” on elintärkeää värien näkemiselle. On pelottavaa, että tietokirjailija ei tiedä miten silmä toimii!

Sivu 4 / 4