Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (244)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Historiassa tapahtuneen luomisen tieteellinen vahvistaminen on tärkeää. Jumala ei luonut ihmisiä kvintiljoonien kuolemien kautta neljässä vuosimiljardissa, vaan Sanallaan 6. luomispäivänä. Tätäkin tärkeämpää on julistaa evankeliumia Jeesuksesta, joka on Luoja, Pelastaja ja Tuomari. Jumalan Sana on kokonaisuus. Evankeliumia ei voi ymmärtää, jos 1. Mooseksen kirja ei ole totta.

Seitsemän vuoden ikäinen Sisu tiedustelee (HS 20.10) väestötieteen professorilta ihmiskunnan kohtaloa. Väestötieteen professori väistää kysymyksen ja arvelee, että ihmisten loppuminen edellyttäisi luultavasti jonkinlaista suurta tuhoa. Jälleen kerran on todettava näiden vastaajien tietämättömyyden syvyys. Tällaiset professorit ovat oman kapean alansa tuntijoita, mutta täysin maallikoita sen ulkopuolella. Ihmisiä nimittäin uhkaa sukupuutto, kuten kaikkia lajeja, mutta ihminen on muihin verrattuna lähestymässä sukupuuttoa turboahdetulla nopeudella, kun vahingollisia mutaatioita kertyy miljoonakertaisella nopeudella ”hyödyllisiin” nähden ja ”hyödyllisten” hyöty voidaan perustellusti kyseenalaistaa, koska ne eivät tuota täysin uutta tietoa ja ovat lisäksi pääosin valinnan ulottumattomissa. Ihmiskuntaa vaivaa jo yli 200 000 perinnöllisiä sairauksia aiheuttavaa mutaatiota. (https://crev.info/2011/06/110605-genetic_entropy_confirmed/ http://www.genetics.org/content/202/3/869)

Vahingollisten mutaatioiden kertyminen on evoluution suuri ongelma, jolta kaikki sulkevat silmänsä!

Tämä johtuu siitä, että perimän DNA-informaatio on toiminnallista. Kun sen tasaisen tappava tuhoutuminen kohti säädettyä sukupuuttoa lähestyy, on myös helppo ymmärtää miksi virheettömäksi luodun perimän avulla elettiin alussa lähes tuhat vuotta ja Aadamin ja Eevan pojat ja tyttäret (1.Moos.5:4) saattoivat mennä turvallisesti naimisiin. Lapsella on vanhempiinsa verrattuna aina noin sata uutta mutaatiota, joista 10% on vahingollisia. Tahti kiihtyy ja sukupuutto voi olla edessä jo noin 6 sukupolven (120 vuoden) kuluttua totesi emeritusprofessori Matti Leisola Tieteiden talolla 19.10 viitaten Michael Lynchin tutkimuksiin. Lynch on ”vihamielinen todistaja” eli maallistunut tiedemies.

Tietokirjailija Jussi Viitala väittää (17.10), että ”evoluutio on luonnon laki” (https://yle.fi/uutiset/3-9886049). Hänen mukaansa ”evoluution periaate on pitänyt pintansa ja todistusaineisto on kasvanut niin musertavaksi, ettei sitä millään saivartelulla enää voi kumota”. Viitala toteaa, että ”elämän suunnittelija ei ole suunnitellut mitään”.

Silmän ”huono” suunnittelu vahvistaisi tämän väitteen.
Viitala kysyy: ”Minkä takia piti laittaa verkkokalvon päälle vielä hermosäikeiden, verisuonten ja hermoganglioiden sekamelska sotkemaan ja hämärtämään näkymiä?”. Tämän vanhentuneen väitteen olemme kumonneet luominen.fi sivustolla artikkelissa Silmän hienosäätö ”takaperin” on elintärkeää värien näkemiselle. On pelottavaa, että tietokirjailija ei tiedä miten silmä toimii!

YLE tarjosi 15.10.2017 uutisotsikossaan elämän synnylle maapallolla tasan kaksi vaihtoehtoa: "Toivatko meteorit elämän maapallolle vai syntyikö se täällä itsekseen?" Argumentit maapallolla itsestään syntynyttä elämää vastaan ovat erittäin voimakkaat. Yhtä hyvät ja voimakkaat ovat perustelut avaruudessa syntynyttä elämää vastaan. Ja molemmat vasta-argumentit ovat täydellisen oikeassa: elämä ei syntynyt maapallolla itsestään, eikä se syntynyt avaruudessa. Elämä luotiin maapallolla ja maapallolle.

Horisonttiongelma

Ateistit pilkkaavat kristittyjä rutiininomaisesti aina samoilla väitteillä. Heidän suosikkinsa on, ”kuinka valo kaukaisista galakseista voi näkyä, kun ne ovat miljardien valovuosien päässä”? Tämä väite osoittaa näiden ateistien yksinkertaisuuden. He ovat tietämättömiä horisonttiongelmasta. Sen ”tieteellinen” ratkaisu on heidän alkuräjähdyksensä jälkeen tapahtunut ”valon nopeuden ylittäminen”. Ilman valon nopeuden ylittämistä heidän tarinointinsa ei toimi. Kuka nopeutta kiihdytti ja miksi se olisi hidastunut juuri sopivan suuruiseksi, sitä ei kerrota.

Kun televisiosta loppuu lähetys, ruutuun tulee ”lumisadetta”. Tämän väitetään olevan 13,8 miljardia vuotta sitten tapahtuneeksi väitetyn alkuräjähdyksen 2,73 Kelvinasteen suuruista mikroaaltotaustasäteilyä (CMB). Suunnasta riippuen siinä näkyy noin asteen sadastuhannesosan suuruisia poikkeamia.

Koko alkuräjähdys osoittautuu suutariksi, jos tämä ei ole totta

Pekka Reinikainen aloittaa blogistina. Hän on kirjoittanut aikaisemmin blogeja seurakuntalainen.fi sivulle. Ne on julkaistu kirjana "Lootin päivät ja muita kirjoituksia" (Kuva ja Sana 2017).

Sivu 18 / 18