Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (58)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Ateistitiedemiehillä on tapana väittää, että luomisnäkemys on järjetön, koska evoluutio on heidän mielestään itsestäänselvä asia. He väittävät, että evoluutio on yhtä varma asia kuin painovoiman olemassaolo. Mutta voiko evoluution todistaa oikeaksi maalaisjärjen avulla?

Kehitysoppiuskovaiset väittävät, että evoluutio on varmempi asia kuin omenan putoaminen puusta kohti Maan keskipistettä.

He uskovat, että tuntemattomasta syystä itsestään ilmestyneet, luonnon neljä hyperhienosäädettyä perusvuorovaikutusta, järjestivät täysin älyvapaasti aution planeettamme atomit lisääntyviksi eliöiksi. Tämä on valitettavasti vastoin vahvinta tunnettua luonnon lakia eli lämpöopin toista pääsääntöä, joka todellisuudessa kuljettaa maailmaamme vuorenvarmasti kohti lämpökuolemaa.

Ovelat evolutionistit kiertävät tämän tosiasian väittämällä, että järjestys voisi lisääntyä, jos paikalle tuodaan ulkopuolista energiaa. Tämä tarkoittaa samaa kuin että pino lautoja järjestyisi itsestään Kerimäen kirkoksi, kunhan aurinko vain paistaisi pinoon riittävän kauan.

Evolutionistien itse itsensä luoneen maailman ”luoja” on luonnonvalinta, joka jatkuvasti poimisi voittokuponkeja sattumalappujen kopiointivirhekulhosta, ja näin ”kyhäisi kasaan” miljoonia lajeja. Mutta onko tämä tiedettä vai jumalatonta filosofiaa?

Ihmisellä on ainutlaatuiset äänihuulet, kurkunpää ja suu, jotka mahdollistavat usean oktaavin äänenkäytön. Lisäksi kielemme ja huulemme ovat lihaksikkaat ja niillä voi säädellä ääntä. Leukamme on jykevä, toisin kuin simpansseilla, koska monet huultemme lihaksista ankkuroidaan leukaan. Simpansseilla kyseisiä lihaksia ei ole ja siksi ne eivät tarvitse jykevää alaleukaa.

Espoon piispan valinta kertoo kristinuskon nykyisestä raamattunäkemyksestä. Kaksi ehdokasta on tätä kirjoitettaessa vielä jäljellä. Ehdokkaiden ensi kierrosta edeltäneestä palaverista Espoossa raportoi Helsingin Raamattukoulun toiminnanjohtaja, pastori Jari A. Jolkkonen Viesti -lehdessä (5/2018): ”Näkemyserojakin oli ehdokkaiden välillä. Esimerkiksi Jeesuksen ruokkimisihme jakoi näkemyksiä. Eräs ehdokkaista ei uskonut siihen. Sammeli Juntunen ehdotti (vitsinä), että viisi leipää ja kaksi kalaa pitäisi lukea viisi leipää ja kaks’ si-kalaa. (Melkoisen vahvaa Jumalan ja sianlihaa karttavien juutalaisten pilkkaamista kirkkoherralta). Yllätys oli myös, että eräs ehdokkaista ei uskonut lainkaan Jeesuksen neitseestä syntymiseen”.

Ihminen on erittäin taitavasti ja monipuolisesti suunniteltu liikkumaan. Kahdella raajalla liikkuminen edellyttää monta yhteensopivaa rakenteellista ratkaisua. On naurettavaa väittää, että kävelemisestä kiinnostuneen kalan evät olisivat kehittyneet ihmisen alaraajoiksi tai peräti, että Jumalaa ei ole, koska ihmisen anatomiset ratkaisut olisivat huonoja ja ihminen voi siksi kärsiä selkävaivoista, kuten Suomen suosituin tiedemies, avaruustähtitieteen professori EV on väittänyt.

Helsingin Sanomat jatkaa tiedesivullaan aivottomia tarinoitaan ihmisen ”evoluutiosta” (26.9). Tällä kertaa kerrotaan, mistä aivomme ovat kotoisin: ”Ihminen joka tapauksessa ylittää simpanssit ja bonobot myötäelämisen ja sosiaalisuuden taidoissa. Jotain on siis tapahtunut ihmisen sukulinjassa sen jälkeen, kun erosimme lähisukulaisistamme kuusi miljoonaa vuotta sitten.

Kun Darwinin Lajien synty -kirja julkaistiin vuonna 1859, se myytiin nopeasti loppuun. Ajan henki kaipasi kovasti jumalatonta maailmanselitystä. Darwinin tarkoitus oli ”tappaa Jumala” ihmisten mielistä ja siinä hän onnistui erinomaisesti, kun kirkkokin lähti nopeasti tukemaan ”tieteellistä” kehitysoppia.

Raamatusta käy ilmi, että on olemassa iankaikkisuus. Raamatusta käy ilmi, että ihminen, joka hylkää evankeliumin, valitsee kohtalokseen iankaikkisen kadotuksen.

Luomakunnan ikä, evoluutiotarina ja jumalanpilkka liittyvät saumattomasti yhteen. Tämä voi kuulostaa röyhkeältä väitteeltä, mutta voit itse päätellä, onko se totta.