Pekka Reinikainen

Pekka Reinikainen (66)

Pekka Reinikainen kommentoi blogissaan ajankohtaisia asioita.

Mary Schweitzerin tutkijaryhmä löysi vuonna 2005 venyvää pehmytkudosta Tyrannosaurus rexin fossiilista. Kudoksessa havaittiin osteosyyttejä, jotka ovat luukudoksen soluja. Lisäksi fossiileissa oli kollageeniproteiinin palasia. Lisälöydöt vahvistivat havainnot oikeiksi (Science316 (5822):280-285).

Kansojen yhdenmukaiset kertomukset

Tanskalainen Henri Nissen, joka on toiminut muun muassa Tanskan parlamentin lehdistösihteerinä, on kirjoittanut kirjan Nooan arkista, Noah’s Ark: Ancient Accounts and New Discoveries. Siinä perehdytään kansojen vedenpaisumuskertomuksiin. Kansojen vedenpaisumuskertomuksia tunnetaan 212 kappaletta. Niistä 186:ssa kerrotaan perheestä, joka pelastui. Legendoista 148:ssa mainitaan laiva, jonka matkustajat pelastuivat ja 64 kertomuksesta selviää, että pelastuminen tapahtui jollakin muulla tavalla. Tulva mainitaan maailmanlaajuiseksi 154 kertomuksessa ja eläinten pelastumisesta kerrotaan 142 kertaa. Nissen päättelee, että kertomukset osoittavat, että Raamattu on todella hämmästyttävän luotettava, kun sitä vertaa muihin lähteisiin. On myös syytä pitää mielessä, että nämä yhdensuuntaiset selonteot vedenpaisumuksesta on kirjattu eri puolilta maailmaa, jopa eteläisen Tyynenmeren Fiji-saarilta. Toisin sanoen, kyseessä ovat itsenäiset ja toisistaan riippumattomat kuvaukset yhteisestä perimätiedosta.

Tämä havainto on tuorein naula kehitysopin kirstuun! Michael Oard kirjoittaa näistä tutkimustuloksista yhteistyökumppanimme CMI:n sivulla. Viite hänen englanninkieliseen kirjoitukseensa on tämän artikkelin lopussa. Viitteessä on myös kuvat ja lähteet. Tämä blogitekstini perustuu Oardin katsaukseen.

Maakerrostumista puuttuu valtava määrä geologista aikaa. Tästä tosiasiasta tutkija Derek Ager huomautti ensi kerran jo vuosia sitten. Maastossa tehdyt havainnot eivät sovi väitettyyn geologiseen ajanmääritykseen. Aukkoja on enemmän kuin kerrostumia. Aukkoja on lisäksi kaikkialla, toteaa tutkija Peter M. Sadler. On ällistyttävää, että tästä huolimatta Ager väittää sedimentin kertymisen olleen tauotonta, eikä piittaa aukoista ollenkaan, kuten hänen alhaalla kursivoidusta kommentistaan käy ilmi.

Ateistit ja teistiset evolutionistit kieltävät vedenpaisumuksen

Geologit väittävät, että Raamatussa kuvattu vedenpaisumus ei olisi voinut synnyttää nykyisin havaittavia kerrostuneita sedimenttikivilajeja. Asia on käytännössä kuitenkin täsmälleen päinvastoin, sillä vallitsevan akateemisen opin, uniformitarianismin, mukaiset geologiset tapahtumat eivät selitä nykyisten kerrostuneiden kivilajien olemassaoloa. Kerrostuneita kivilajeja nimittäin on yllättävän vähän Maan väitettyyn pitkään ikään nähden. Nykyinen kerrostumisnopeus tuottaisi paljon enemmän, jos ”nykyisyys olisi avain menneisyyteen” eli uniformitarianismi olisi totta. Sen mekanismi kerryttäisi valtavan määrän sedimenttiä 4,5 miljardissa vuodessa. Kerrostumien puutetta selitetään aputeorioilla, mutta se ei auta, vaan maakerrostumat todistavat, että vallitseva uniformitarianismi ei ole totta!

Siteeraan seuraavassa yhteistyökumppanimme CMI:n Lucien Tuinistran kirjoitusta. Jeesus 2.0 ei tarkoita uutta tulkintaa Jeesuksen merkityksestä, vaan viittaa Hänen takaisin tuloonsa, johon uskovien pitää valmistautua ja josta heidän tulee kertoa uskosta osattomille.

Nykyisen rappioyhteiskuntamme tunnuslause kuuluu: ”Ole suvaitsevainen”? On annettava kaikkien kukkien kukkia ja pidettävä totuutta "suhteellisena". Kaikesta on keskusteltava, luovuttava ehdottomista periaatteista ja sopeuduttava valtavirtaan. Totuus selvitetään äänestämällä. Ellei tähän sopeudu, on yhteiskunnan ulkopuolinen, halveksittu fundamentalisti, jollaisia ei suvaita.

Kun valetta ryhdytään osoittamaan todeksi tieteen arvovallalla, tuloksena on farssi

Wikipedian mukaan farssi on komedia, jonka viihdyttävyys perustuu väärinkäsityksiin, yhteensattumiin, absurdeihin tilanteisiin, verbaaliin huumoriin ja nopeaan, loppua kohden kiihtyvään juoneen. Kirurgi Mikko Tuuliranta on analysoinut useita evoluutiotieteen farsseja. Hän on muun muassa leikellyt tyylikkäästi palasiksi lukion biologian evoluutio-opetuksen kirjassaan BIOS-1 - Evoluutio-osion analyysi BIOS-1 on välttämätön eloonjäämispakkaus kaikille lukion biologian pakolliselle evoluutio-aivopesulle altistuville. Tuuliranta on myös arvioinut tuoreen teoksen Evoluutio – Miten lajit kehittyvät? (Juha Valste, SKS, 2018). Seuraava teksti on Tuulirannan arvio kirjasta:

Siitä ei suurelle yleisölle kuitenkaan kerrota juuri mitään - - vai oletko lukenut iltapäivälehtien lööpeistä, että:

"TIEDE VAHVISTAA 6000 VUOTTA SITTEN TAPAHTUNEEN LUOMISEN".

Ateistitiedemiehillä on tapana väittää, että luomisnäkemys on järjetön, koska evoluutio on heidän mielestään itsestäänselvä asia. He väittävät, että evoluutio on yhtä varma asia kuin painovoiman olemassaolo. Mutta voiko evoluution todistaa oikeaksi maalaisjärjen avulla?

Kehitysoppiuskovaiset väittävät, että evoluutio on varmempi asia kuin omenan putoaminen puusta kohti Maan keskipistettä.

He uskovat, että tuntemattomasta syystä itsestään ilmestyneet, luonnon neljä hyperhienosäädettyä perusvuorovaikutusta, järjestivät täysin älyvapaasti aution planeettamme atomit lisääntyviksi eliöiksi. Tämä on valitettavasti vastoin vahvinta tunnettua luonnon lakia eli lämpöopin toista pääsääntöä, joka todellisuudessa kuljettaa maailmaamme vuorenvarmasti kohti lämpökuolemaa.

Ovelat evolutionistit kiertävät tämän tosiasian väittämällä, että järjestys voisi lisääntyä, jos paikalle tuodaan ulkopuolista energiaa. Tämä tarkoittaa samaa kuin että pino lautoja järjestyisi itsestään Kerimäen kirkoksi, kunhan aurinko vain paistaisi pinoon riittävän kauan.