maanantaina, 2. tammikuuta 2012, klo 17.56

Mitä te haluatte?

21.08.2008 - Auttaja

Mikähän teitä motivoi? Amerikkalaiset kreationistit on ihan oikeudenkäynneissä onnistuttu osoittamaan valehtelijoiksi ja huijareiksi. Joko rahan havittelijoiksi tai uskonnollisen oikeiston valtaa pönkittäviksi kieroilijoiksi. Mitä te täällä suomessa haluatte? Eikös sitäpaitsi valehtelu ole raamatussakin kielletty? Häiritseekö ajatus helvettiin joutumisesta?

Vastaus:

05.09.2008

 Mikähän teitä motivoi?

Rakkaus totuuteen.

Amerikkalaiset kreationistit on ihan oikeudenkäynneissä onnistuttu osoittamaan valehtelijoiksi ja huijareiksi.

USA:n väestöstä on eräiden tutkimusten mukaan jopa 90 prosenttia kreationisteja. Voisitko kertoa missä oikeudenkäynnissä lähes kaikki amerikkalaiset on osoitettu valehtelijoiksi ja huijareiksi, ja mihin vankilaan heidät on sijoitettu? Vai yleistätkö jonkin yksittäisen henkilön (Kent Hovindin?) saaman tuomion koskemaan lähes koko kansaa?

 Mitä te täällä suomessa haluatte?

Kertoa ihmisille totuuden biosfäärin synnystä ja muutoksesta.

Eikös sitäpaitsi valehtelu ole raamatussakin kielletty?

Onhan se, siksi suhdautummekin hyvin kriittisesti esim niihin henkilöihin, jotka levittävät evolutionismia valheeksi tietämiensä väitteiden avulla (esim. Haeckelin piirtämät sikiökuvat paljastuivat väärennöksiksi jo 1800-luvulla, siltä niitä esitellään jopa biologian oppikirjoissa vielä yli 100 vuotta myöhemmin aitoina todisteina evoluutioteorialle).

Häiritseekö ajatus helvettiin joutumisesta?

Kyllä, aivan kuten se häiritsi Jumalaakin. Joh 3:16 kertoo selkeästi, että syy miksi Jumala lähetti poikansa kärsimään ristin kuoleman meidän syntisten ihmisten puolesta, oli juuri se, että meille Jeesuksen sovitustyön kautta aukeaisi mahdollisuus viettää ikuisuutemme Jumalan yhteydessä, kun vaelluksemme tässä ajassa tulee loppuunsa. Kuten Jumala, niin emme mekään toivo kenenkään viettävän ikuisuuttaan erossa Jumalasta. Sen huonompaa vaihtoehtoa on mahdotonta kuvitella kenenkään osalle. Siksi ajatus helvettiin joutumisesta on häiritsevä.

On kuitenkin syytä mainita, että Jumala ei pakota ketään yhteyteensä vaan päätös siitä missä vietät ikuisuutesi tehdään tässä ajassa oman vapaan tahtosi pohjalta. Tämä päätös ei vaadi mitään kurssien suorittamista, fyysisiä ominaisuuksia tms. Ainoastaan sydämessäsi tehdyn päätöksen ja rukouksen Jeesuksen puoleen kääntymisestä, jonka kautta avaat sydämesi ja elämäsi Jeesukselle. Toivomme vilpittömästi, että eräänä päivänä mekin saamme nähdä myös sinut taivasten valtakunnassa, seurauksena tämän päätöksen tekemisestä .

Lisää samasta kategoriasta « Talkorigins