Se on aivan kuin ne olisi juuri istutettu sinne ilman mitään evoluution historiaa

”…kambrikausi paljastaa meille merkittävän määrän eläinten tärkeitä pääjaksoja ’jo evoluution edistyneissä vaiheissa, kun ne ilmestyvät ensimmäistä kertaa. Se on aivan kuin ne olisi juuri istutettu sinne ilman mitään evoluution historiaa. On sanomattakin selvää, että tämä vaikutelma äkillisestä istuttamisesta on ilahduttanut kreationisteja.’”1

Tilanne on niin vaikea evoluution kannalta, että professori Richard Dawkins, yksi tunnetuimmista evoluution puolestapuhujista voi vain todeta tilanteen ilahduttavan luomiseen uskovia. Eliöt ilmaantuvat fossiiliaineistoon täysin muodostuneina ilman välimuotoja.2,3 Evoluution kannattajilla on parhaimmillaankin vain kourallinen erittäin kyseenalaisia välimuotoehdokkaita. Toisin sanoen on fossiilitodisteiden vastaista väittää yksinkertaisten eliöiden kehittyneen monimutkaisemmiksi. Ja juuri se mitä havaitsemme fossiilitodisteiden perusteella, on se miten asioiden kuuluisikin olla luomismallin mukaan.

Lähdeluettelo

  1. Dawkins R., The Greatest Show on Earth: the evidence for evolution [Maailman hienoin esitys: Evoluution todisteet], p. 147-148, 2009.
  2. Sarfati J., The Greatest Hoax on Earth? Creation Book Publishers, 2010.
  3. Sarfati J., Refuting Evolution, Master Books, 2005.
Lisää samasta kategoriasta « Suolaiset meret "Se ei ole tiedettä" »