Nuorisokato!

Nuorisokato! -banneri

Elintärkeää tietoa pastoreille, johtajille ja vanhemmille!

Monissa artikkeleissa ja mielipidetiedusteluissa on pohdittu, miksi nuoret jättävät seurakunnat joukoittain. Mielestämme on tärkeää, että näet ja kuulet syyt suoraan nuorilta itseltään. Kun ihmiset näkevät eroprosentit, he yleensä tuumivat: ”Tämä ei varmastikaan koske minun seurakuntaani tai lapsiani!” CMI kuitenkin tekee yli 1200 seurakuntavierailua vuosittain ja voi siten vahvistaa, että tämä ilmiö on tosiasia useimmissa seurakunnissa. Mitä sille siis voidaan tehdä?

He kertovat sen itse

Kannattaa aloittaa katsomalla Nuorisokato! Tässä lyhyessä mutta väkevässä filmissä CMI haastattelee opiskelijoita yliopistojen kampuksilla. Näet todellisen tuloksen – edustavan valikoiman opiskelijoiden vastauksia. Niitä ei ole seulottu. Tuloksista käy ilmi, kuinka tärkeää on opettaa nuoret puolustamaan raamatullista luomista.

Tulos ei ollut sattumanvarainen

Haastattelut osoittavat yksiselitteisesti, että enemmistö niistä nuorista, jotka eivät saaneet luomisopetusta lapsuudessaan, uskoo nyt evoluutioon eikä käy enää seurakunnassa. Toisaalta jokainen niistä haastatelluista opiskelijoista, jotka oli lapsena varustettu vastauksilla, pysyi edelleen kristillisessä vakaumuksessaan korkeakoulussa saamastaan evoluutio-opetuksesta huolimatta. Mikä vielä hienompaa, jokainen haastattelemamme raamatulliseen luomiseen uskova opiskelija käy edelleen seurakunnassa säännöllisesti.

Tilaa Nuorisokato!

Nuorisokato! on myös upea evankelioiva työkalu, sillä se osoittaa, että opiskelijoiden kysymyksiin on olemassa vastaukset. Lahjoita elokuva pastoreille, johtajille ja luomista sivuseikkana pitäville!

Tilaa Nuorisokato!

Hoidetaan ongelma oireiden asemesta

Monet ovat yrittäneet estää nuorten lähtemistä houkuttelemalla heitä viihteellä, peleillä ja musiikilla. Nämä ”ratkaisuyritykset” perustuvat väärään diagnoosiin. Ne voivat toimia jonkin aikaa mutta eivät pitkän päälle houkuttele ihmisiä. Puolen tunnin DVD, Nuorisokato!, osoittaa, että nuorten kohtaamiin älyllisiin haasteisiin ei vastata kunnolla. Joten jos nuoret halutaan tavoittaa, heidän kysymyksiinsä on vastattava – juuri niihin kysymyksiin, joihin he törmäävät opinnoissaan. Tämä auttaa heitä ymmärtämään, että Raamatun historia on totta, alkaen 1. Mooseksen kirjasta, joka on kristinuskon peruskirja.

CMI:n [ja Luominen ry:n] työ vastaa suoraan näihin kysymyksiin

CMI voi auttaa varustamaan seurakuntasi pitämään nuoret mukana. Opiskelijoiden tulee oppia vastaamaan maailman heidän eteensä vyöryttämiin väitteisiin, mutta myös koko seurakunnan on tuettava heitä. Kokemuksesta tiedämme, että luomista opettavan puhujan kutsuminen seurakuntaan tuo asian parhaimmalla tavalla esiin ja kannustaa hoitamaan kyseisen ongelman. Oletko koskaan harkinnut CMI:n puhujan pyytämistä seurakuntaasi? Anna meidän auttaa muuttamaan nuorisonne ja koko seurakuntasi vahvistaen heidän kristillistä uskoaan.