On vaikea kuvitella kuinka tämä voi olla 150 miljoonaa vuotta vanha

Ink found in Jurassic-era squid, BBC News, 19.8.2009
news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/wiltshire/8208838.stm

Tutkijat löysivät eri mustekalalajien jäänteitä ja fossiilimustekalasta saatiin jopa mustetta, jolla pystyttiin kirjoittamaan eliön nimi Belemnotheutis antiquus.

Dr Phil Wilby, joka johti kaivauksia, sanoi: ”Niitä voidaan leikellä aivan niin kuin ne olisivat eläviä eläimiä, voit nähdä lihassyyt ja solut. On vaikea kuvitella kuinka sinulla voi olla jotakin niin pehmeää ja märkää kuin musterauhanen fossiloituneena kolmiuloitteisesti, yhä mustaa, ja kiven sisällä, joka on 150 miljoonaa vuotta vanha.”

Voidaan leikellä aivan kuin eläviä eläimiä. Saadaan mustetta, jolla pystyy kirjoittamaan. Ja sitten pitäisi uskoa kaikesta huolimatta, että tämä on evoluution mukaan 150 miljoonaa vuotta vanha! Todellakin tutkija on oikeassa sanoessaan, että on vaikea kuvitella tämän olevan 150 miljoonaa vuotta vanha. Todisteet eivät viittaa miljooniin vuosiin ja evoluutiomalliin vaan huomattavasti nuorempaan ikään ja luomismalliin. Olipa miten vaikea tahansa uskoa evoluution mukaiseen selitykseen niin koska tällainen löydetään ja koska se on evoluution mukaan 150 miljoonaa vuotta vanha, sen on vain jotenkin pakko pystyä säilymään koko tuon ajan, sille on pakko yrittää keksiä selitys, sanoivatpa sitten todisteet mitä tahansa. Todisteet sopisivat paljon paremmin Raamatun kuvaamaan noin 4500 vuotta sitten tapahtuneeseen maailmanlaajuiseen vedenpaisumukseen. Ei ole vaikea kuvitella luomismallin mukaiseen selitykseen, kuinka tämä suunnattoman suuri katastrofi aiheutti valtavan eliömäärän hautautumisen ja tarjosi suotuisat olosuhteet fossiilien muodostumiselle.