Kategoria

Luominen-tiedelehdet (60)

Haluatko sinä saada uskoa vahvistavia vastauksia? Haluatko sinä olla mukana puolustamassa Raamatun arvovaltaa? Haluatko sinäkin tehdä jotain helpottaaksesi esim. ystäviesi, sukulaistesi, (lasten)lapsiesi ja tuttaviesi uskoontuloa, uskossa vahvistumista ja uskonkriiseiltä välttymistä? Onko mitään tehtävissä nyky-yhteiskunnassa, joka tulvii vastauksia, joiden pohjimmainen viesti on, että ateistisen maailmankuvan historia on totta eli Raamatun historia ei ole totta. Mutta jos Raamatun historia ei ole totta, miksi mikään muukaan Raamatussa olisi totta? Mitä kristitty voi tehdä?

Raamatussa on meille hyvä esimerkki: ”Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan…” (2. Kor. 10:5). Nykyaikana todellakin hyökätään kristinuskoa vastaan järjen päätelmillä, jotka on nostettu Jumalan tuntemista vastaan. Niinpä Raamatun esimerkin mukainen apologetiikka, kristinuskon puolustaminen on tärkeää Jeesuksen kunniaksi. Raamatun arvovallasta ei tule tinkiä tuumaakaan olipa sitten kyse luomisesta, vedenpaisumuksesta, neitseestä syntymisestä tai Jeesuksen ylösnousemuksesta, sillä Raamatun jokainen sana on Jumalan inspiroima ensimmäisestä Mooseksen kirjasta ilmestyskirjaan saakka.

Kristinusko on kokonaisvaltainen maailmankuva, jolla on tarjota paljon parempia vastauksia kuin muilla myös tieteellisten tosiasioiden pohjalta. Luomiseen uskovat tiedemiehet antavat silmiä avaavia vastauksia, joita et kuule Raamatun arvovallasta tinkineiltä tai ateistisilta tiedemiehiltä. Luominen-lehdistä löydät jännittäviä artikkeleita ja loistavaa todistusmateriaalia, joiden avulla sinäkin voit toimia.

Neljästi vuodessa ilmestyvässä upeasti kuvitetussa lehdessä on mielenkiintoisia ja silmiä avaavia artikkeleita, jotka vahvistavat uskoasi Raamattuun. Helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa ilmestyvässä lehdessä on myös lapsille omat sivunsa, joiden kautta hekin voivat oppia tärkeitä asioita Raamatusta ja maailmastamme, joko itsekseen tai (iso)vanhempiensa opastamana.

 

Tutustu ilmestyneisiin lehtiin

Voit tutustua ilmestyneisiin lehtiin alla olevasta listasta klikkaamalla. Lehtiä voit tilata verkkokaupastamme.

Luominen-tiedelehden numero 24 julkaistiin 17.2.2017.

Luominen-tiedelehden numero 25 julkaistiin 19.5.2017.

Luominen-tiedelehden numero 27 julkaistiin 17.11.2017.

Luominen-tiedelehden numero 26 julkaistiin 18.8.2017.

Luominen-tiedelehden numero 16 julkaistiin 20.2.2015.

Luominen-tiedelehden numero 14 julkaistiin 26.9.2014.

Luominen-tiedelehden numero 13 julkaistiin 27.6.2014.

Luominen-tiedelehden numero 12

Luominen-tiedelehden numero 11

Luominen-tiedelehden numero 10

Luominen-tiedelehden numero 9

Luominen-tiedelehden numero 8

Luominen-tiedelehden numero 7

Luominen-tiedelehden numero 6

Luominen-tiedelehden numero 5

Luominen-tiedelehden numero 4

Luominen-tiedelehden numero 3

Luominen-tiedelehden numero 2

Luominen-tiedelehden numero 1 on luettavissa ilmaiseksi täältä.

Tämänhetkisen vallitsevan näkemyksen mukaan ensimmäinen Homo sapiens eli yli miljoona vuotta sitten. Jos näin todella on, missä ovat kaikki biljoonat ihmiset, joiden tulisi joko olla hengissä, tai joiden hautautuneita ja mahdollisesti fossiloituneista jäännöksiä pitäisi löytyä laajoilta hautausmailta ympäri maailmaa?

Sivu 3 / 3